Μία υβριδική σάλτσα, που αποτελείται από μαγιονέζα και κέτσαπ, έφτασε και επίσημα στις ΗΠΑ! 

Η... μαγιότσαπ δημιουργήθηκε από την Heinz και «έκανε πρεμιέρα» τον Απρίλιο, σε μια εκστρατεία αναγνώρισης του προϊόντος στη Μέση Ανατολής.

Μετά το επιτυχές λανσάρισμα, η εταιρεία ρώτησε μέσω ηλεκτρονικού poll τους Αμερικανούς αν θα ήθελαν να δουν τη μαγιότσαπ στα ράφια και πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι ψήφισαν υπέρ της νέα σος.

Τα νέα ανακοίνωσε η Heinz μέσω Twitter: 

«Αφού είδαμε το πρωτοφανές πάθος των πελατών για το νέο προϊόν, το λανσάρισμά του στα ράφια ήταν εύκολη απόφαση», δήλωσε η διευθύντρια marketing της Heinz.