Ο σοκ ρόκερ Μέριλιν Μάνσον λανσάρει δονητή με το πρόσωπό του ως το απόλυτο αξεσουάρ εν όψει Halloween και σου ξυπνά τη διάθεση να τρολάρεις μέχρι τελικής πτώσεως!

Μάλιστα, ο ίδιος -ιδιαίτερα περιχαρής- ανακοίνωσε την άφιξη του sex toy μέσω του λογαριασμού του στο Instagram και με hashtag #dickortreat.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I guess this is...Halloween. #dickortreat

A post shared by Marilyn Manson (@marilynmanson) on

Προσπερνώντας το γεγονός ότι το πρόσωπο του Μάνσον θα μπορούσε να αποτελέσει μια τέλεια, Halloween μεταμφίεση -και επειδή δεν θέλουμε να πάρετε γουρούνι στο σακί- θα σας αποκαλύψουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το hot, ερωτικό αυτό αξεσουάρ.

Ο δονητής του Μάνσον βγαίνει αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα, έχει μήκος 20 και πάχος 2,5 εκατοστά και... κεφάλι Μάνσον. Επίσης, φέρει με ανάγλυφα γράμματα το όνομα του καλλιτέχνη, είναι υποαλλεργικός και φτιαγμένος από σιλικόνη. Το ερωτικό βοήθημα θα φτάσει στην πόρτα σας μέσα σε μια βελούδινη και φιλική προς το περιβάλλον μαύρη τσάντα, αφού όμως βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, πληρώνοντας 125 δολάρια!

Αυτό που αξίζει να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι είναι ότι μετά από αρκετές χρήσεις το πρόσωπο του Μάνσον ενδέχεται να ξεθωριάσει ή να σβηστεί. Όσοι θέλουν να αποκτήσουν το προϊόν μπορούν να το παραγγείλουν μέσω του επίσημου διαδικτυακού καταστήματος του καλλιτέχνη.

Για την ιστορία ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Μέριλιν Μάνσον δεν είναι ο πρώτος που λανσάρει ερωτικά βοηθήματα και παιχνίδια. Το έχουν κάνει ήδη οι Motörhead, οι Rammstein, κ.ά.