Αν είδατε την ταινία «Justice League» που προβάλλεται αυτές τις ημέρες στους ελληνικούς κινηματογράφους, σίγουρα θα προσέξατε ότι κάτι δεν πάει εντελώς καλά με το πρόσωπο του Σούπερμαν / Χένρι Κάβιλ. Πιο συγκεκριμένα, κάτι τρέχει με το πάνω χείλος του.

Αυτό το χάλι που βλέπετε λοιπόν στην παραπάνω φωτογραφία, είναι το αποτέλεσμα των 25 εκατ. δολαρίων που ξοδεύτηκαν για να σβηστεί ψηφιακά το μουστάκι του Κάβιλ. Ο βρετανός ηθοποιός είχε αφήσει μουστάκι για τα γυρίσματα της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές 6» και, όταν τα γυρίσματα συνέπεσαν, η εταιρεία Paramount δεν του επέτρεψε να το ξυρίσει.

Η Warner Bros αναγκάστηκε να ξοδέψει όλα αυτά τα χρήματα και να επιστρατεύσει τους μάγους των ειδικών εφέ για να σβήσουν από κάθε καρέ της ταινίας το ενοχλητικό μουστάκι. Μόνο που οι μάγοι δεν έκαναν μαγικά, γιατί το μουστάκι λάμπει δια της απουσίας του. «Δεν θα έχεις μουστάκι, αλλά θα είναι σαν να έχεις», που θα έλεγε και ο γέρων Παΐσιος... Φυσικά το Twitter δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι...

 

 

Τέλος, θα πρέπει να δώσουμε θερμά συγχαρητήρια σε όποιον εμπνεύστηκε αυτή τη σύνθεση με όλους τους ηθοποιούς που έχουν φορέσει την κόκκινη κάπα του Σούπερμαν: