Ο κόσμος είναι πολύ μικρός. Όλοι το έχουμε διαπιστώσει συναντώντας στη Θεσσαλονίκη γνωστό από την Κρήτη ή τέλος πάντων σε κάποια περίσταση της ζωής μας.

Ότι η τεχνολογία είναι «καρφί» επίσης μας έχει περάσει από το μυαλό. Αυτή η περίπτωση απιστίας που αποκαλύφθηκε μέσω... google maps έρχεται να προσυπογράψει και το πόσο μικρός είναι ο κόσμος και το πόσο... «ύπουλη» είναι η τεχνολογία!

Ένας άνδρας λοιπόν, στη Λίμα, την πρωτεύουσα του Περού, έψαχνε να βρει την πιο σύντομη διαδρομή για τη «γέφυρα των στεναγμών». Ψάχνοντας μέσω google maps λεπτομέρειες για τη διαδρομή, ο -άτυχος- άνδρας παρατηρεί μια φωτογραφία ενός ζευγαριού σε ένα παγκάκι. Ένας άντρας είναι ξαπλωμένος στα πόδια μίας γυναίκας η οποία του χαϊδεύει τα μαλλιά. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Ο πρώτος όμως άνδρας της ιστορίας, παρατηρώντας καλύτερα, διαπιστώνει ότι η γυναίκα της φωτογραφίας φορούσε τα ίδια ρούχα με τη γυναίκα του. Οπότε ζουμάρει και βλέπει ότι ήταν όντως η γυναίκα του! Στη συνέχεια έδειξε τις φωτογραφίες στην άπιστη σύζυγο, η οποία παραδέχτηκε το φλερτ. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί το 2013 και ενώ το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο.

Το τέλος αυτού του ζευγαριού (του παντρεμένου) δεν ήτο αίσιο!