Μια διαζευγμένη γυναίκα ανατίναξε το... νυφικό της, μόλις μια ημέρα μετά το τέλος του 14χρονου γάμου της!

Η Kimberly Santleben-Stiteler ζήτησε από την οικογένεια και τους φίλους της να συγκεντρωθούν στο οικογενειακό αγρόκτημα στο Τέξας για ένα «πάρτι διαζυγίου».

Κρέμασε το γαμήλιο φόρεμά της σε ένα χωράφι και το περιέβαλε με εκρηκτικά τα οποία προκάλεσαν μια τεράστια έκρηξη που ένιωσαν οι κάτοικοι που ζούσαν μέχρι και 15 μίλια μακριά.

Στο βίντεο της «εορταστικής» στιγμής, όσοι συγκεντρώθηκαν σε έναν αχυρώνα πίσω της ακούγονται αν επευφημούν και να κουνούν πανηγυρικά τα χέρια τους, ενώ το λευκό φόρεμα παίρνει φωτιά

Μιλώντας για την απόφαση της να ανατινάξει το φόρεμα, η Kimberley, 43 ετών, δήλωσε ότι έψαχνε τρόπους για να απαλλαγεί από όλα όσα σχετίζονται με την ημέρα του γάμου της.

Είπε: «Ήθελα να αφαιρέσω όλα τα πράγματα του γάμου μας από το σπίτι μου. Φωτογραφίες, το δαχτυλίδι και το φόρεμα που ήθελα να κάψω

Είχα πολλές συμβουλές και προτάσεις από τους φίλους και την οικογένεια. Ωστόσο, για μένα, το φόρεμα αντιπροσώπευε ένα ψέμα. Ήθελα να έχω πάρτι διαζυγίου για να κάψω το φόρεμα».

Με τη βοήθεια του πατέρα και του γαμπρού της, το φόρεμα συνδέθηκε με στόχους πυροβόλων όπλων, εξοπλισμένους με εκρηκτικό, Tannerite.

Η Kimberley πυροβόλησε στη συνέχεια στο φόρεμα.