Μπορεί η ταινία «Ολέθρια σχέση» με την Γκλέν Γκλόουζ και τον Μάικλ Ντάγκλας να φαίνεται λίγο... τραβηγμένη, αλλά όπως λένε πολλές φορές τα σενάρια του Χόλιγουντ φαίνεται αν είναι «βγαλμένα μέσα από τη ζωή». Ακόμα κι αν φαίνονται λίγο υπερβολικά.

Η απόρριψη στον έρωτα μπορεί να είναι οδυνηρή και μια γυναίκα από το Φοίνιξ της Αριζόνα έχει 159.000 sms που το αποδεικνύουν.

Η Ζακλίν Άντες έστειλε τα 159.000 μηνύματα σε έναν άνδρα αφού εκείνος απέρριψε την πρότασή της. Τώρα, η 31χρονη έχει συλληφθεί και κατηγορείται ότι .... καταδιώκει έναν άντρα όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της η Metro UK.

Σύμφωνα με την καταγγελία η Άντες διέρρηξε μάλιστα κι αρκετές φορές το σπίτι του άντρα και χρησιμοποίησε το μπάνιο του.

Συνελήφθη στο σπίτι της στο Φοίνιξ, ενώ ένα μαχαίρι κρεοπωλείου ανακαλύφθηκε στο αυτοκίνητό της από τους αστυνομικούς

Η Άντες, η οποία είναι επαγγελματίας αισθητικός, που κατάγεται από τη Φλόριντα συνελήφθη, ενώ οι αρχικές αναφορές για το περιστατικό έλεγαν ότι έστειλαν περίπου 65.000 μηνύματα στον άνδρα. Ωστόσο, η περαιτέρω έρευνα από τις αρχές της Αριζόνα αποκάλυψε ότι ο αριθμός είχε αυξηθεί σε 159.000.


Η Ζακλίν Άντες

Τα μηνύματα ήταν ένα μείγμα απειλών, αιτημάτων και προειδοποιήσεων.

«Κάνε ό, τι πρέπει να κάνεις για να φτάσεις εδώ ... αλλά μην προσπαθείς ποτέ να με αφήσεις ... Θα σε σκοτώσω ... Δεν θέλω να είμαι δολοφόνος», έλεγε ένα από τα μηνύματα.

«Θα έκανα σούσι από τα νεφρά σου και ξυλάκια από τα κόκαλα του χεριού σου», έλεγε ένα άλλο μήνυμα.

Η Άντες άρχισε να καταδιώκει τον ανώνυμο άνδρα μετά τις δύο ραντεβού, ενώ είχαν γνωριστεί σε μια ιστοσελίδα γνωριμιών

Ο άνδρας, ο οποίος είναι ο διευθύνων σύμβουλος μιας εταιρείας προϊόντων φροντίδας του δέρματος, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν ήθελε να συναντήσει τη γυναίκα για νέο ραντεβού.

Α Άντες είπε στις αρχές ότι γνώριζε ότι το θύμα δεν ενδιαφερόταν και ότι δεν είχε καμία πρόθεση να τον βλάψει.

«Κάποια άλλη θα τον αγαπήσει. Έχει τόσο πολλά χαρίσματα. Είναι τόσο γλυκός. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι τον φόβισα», είπε.