Είναι δεδομένο πως πολλές φορές είναι δύσκολο να πάρουμε κάποια απόφαση, όπως είναι επίσης γεγονός πως σε κανέναν δεν αρέσουν τα διλήμματα. Κι αν κάποιοι τα καταφέρνουν σε ικανοποιητικό βαθμό κάποιοι άλλοι δυσκολεύονται ακόμη κι όταν πρόκειται για καθημερινές, απλές επιλογές.

Κάπως έτσι μαι γυναίκα αποφάσισε να βρει κάποιον ο οποίος θα αποφασίζει στη θέση της. Για τη δουλειά, η γυναίκα είναι έτοιμη να πληρώσει περισσότερα από 2.200 ευρώ (2000 λίρες) για ένα μήνα. Η γυναίκα, που επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη, ζει στο Μπρίστολ της Αγγλίας και έχει λάβει κάποιες πολύ άσχημες αποφάσεις στη ζωή της. Αυτό υποστήριξε στην αγγελία που έβαλε στο σάιτ Bark.com.

Είπε ότι βίωσε μια απαίσια περσινή χρονιά και θα ήθελε πολύ να έχει κάποιον σαν τον «Bandersnatch» στην πραγματική ζωή (Black Mirror: Bandersnatch:, μια σειρά που βασίστηκε σε ένα παρόμοιο σενάριο).

Η γυναίκα εξήγησε περαιτέρω ότι πέρυσι έμεινε χωρίς χρήματα ενώ ταξίδευε στη Νέα Ζηλανδία.

Έχασε τα χρήματα που δάνεισε σε έναν φίλο της, κακοποιήθηκε σε μια σχέση για έξι μήνες και μάλιστα εγκαταλείφθηκε από το φίλο της.

Μετά από όλες αυτές τις σκληρές εμπειρίες, ανακάλυψε ότι δεν είναι σε θέση να πάρει αποφάσεις για τον εαυτό της.

«Η μαμά μου μάλιστα αστειεύεται. Φαίνεται πως κάθε εβδομάδα θα μου συμβεί κάποια ατυχία», είπε η γυναίκα.

Η γυναίκα θέλει βοήθεια για να επιλέξει ένα ραντεβού από το Tinder (καθώς η γυναίκα πιστεύει ότι έχει ένα «κακό» γούστο στους άνδρες) και να αποφασίσει πού θα δαπανήσει τις αποταμιεύσεις της.

Προς το παρόν, ενδιαφέρεται να προσλάβει κάποιον για ένα μήνα. Αλλά αν εξελιχθούν καλά τα πράγματα, θα συνεχίσει να πληρώνει τις υπηρεσίες του.

Έτσι, αν νομίζετε ότι είστε καλός και υπεύθυνος στη λήψη αποφάσεων, τότε τα 2.000 ευρώ για ένα μήνα δεν είναι καθόλου κακό ποσό.