Ένα βίντεο με δυο γυναίκες που χορεύουν στην κορυφή αυτοκινήτου, ενώ αυτό κινείται σε πολυσύχναστη μεγάλη λεωφόρο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο καταγράφηκε από έναν άλλο οδηγό, ενώ περνούν κάτω από μια πεζογέφυρα του Σεντ Λούις στο Μιζούρι των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, υπήρχαν πάνω από 900 τροχαία ατυχήματα λόγω χιονοθύελλας στο Μιζούρι το Σαββατοκύριακο.

Αλλά οι κακές καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν τις γυναίκες από το να επιχειρήσουν μια άκρως επικίνδυνη χορευτική βόλτα σε έναν πολυσύχναστο δρόμο και μάλιστα την ώρα αιχμής.

Το βίντεο μοιράστηκε για πρώτη φορά στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης από την Jackie Friedhiff, υπάλληλο του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον, με τη λεζάντα «Να φεύγω από τη δουλειά σήμερα και να βλέπω αυτό ... Χωρίς σχόλιο».

Στο βίντεο, δύο γυναίκες ανεβαίνουν στην κορυφή ενός SUV με τα χέρια τους στην οροφή. Μια τρίτη γυναίκα βγαίνει έξω από το παράθυρο από τη θέση του συνεπιβάτη, με ένα τηλέφωνο στο χέρι της.

Σύμφωνα με το Μητροπολιτικό Τμήμα Αστυνομίας του Σαιντ Λούις, το επικίνδυνο κόλπο παραβίασε αρκετές νομοθεσίες της πόλης, καθώς απαγορεύεται η οδήγηση στο εξωτερικό ενός μηχανοκίνητου οχήματος.

Οι γυναίκες έσπασαν επίσης το διάταγμα της πόλης 17.84.020 (Α) το οποίο καθιστά υποχρεωτικό για τους επιβάτες να φορούν ζώνες ασφαλείας.

Ο οδηγός, από την άλλη πλευρά, απέτυχε να διατηρήσει το ελάχιστο επίπεδο ταχύτητας της εθνικής οδού.

«Θα μπορούσαν να πέσουν από το αυτοκίνητο και να οδηγήσουν άλλους οδηγούς στο να τρακάρουν. Είναι μια επικίνδυνη κατάσταση για τον εαυτό τους και τους άλλους οδηγούς», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του μητροπολιτικού αστυνομικού τμήματος του Σαιντ Λούις στο KSDK News.

«Θα μπορούσαν να πέσουν και να δημιουργήσουν ένα θανατηφόρο ατύχημα. Δεν ενθαρρύνουμε κανέναν να δοκιμάσει κάτι τέτοιο ποτέ. Υποτίθεται ότι βρίσκεστε στο αυτοκίνητό σας όταν οδηγείτε», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.