Λεφτά από τον ουρανό είδαν να πέφτουν οι κάτοικοι μιας φτωχής συνοικίας στον Χονγκ Κονγκ καθώς, για άγνωστο λόγο ένας 24χρονος εκατομμυριούχος άρχισε να ρίχνει χαρτονομίσματα των 100 γιεν (που αντιστοιχούν σε 13 δολάρια ΗΠΑ το καθένα) από το μπαλκόνι πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail, τα χιλιάδες νομίσματα έριξε ο Wong Ching-Kit, επίσης γνωστός ως Coin Young Master, ο οποίος διαχειρίζεται μια εταιρεία κρυπτογράφησης και προωθεί τις επενδύσεις σε ψηφιακά νομίσματα

Ο 24χρονος συνελήφθη πάντως επειδή προκάλεσε διαταραχή σε δημόσιο χώρο, ανέφερε η αστυνομία.

Οι αρχές δήλωσαν ότι η απώλεια χρημάτων δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και το Sing Tao Daily εκτιμούν ότι το συνολικό ποσό που δόθηκε ανήλθε σε περισσότερα από 200.000 Γιέν.

Το θέμα δεν καταγράφηκε μόνο από πεζούς και παρευρισκόμενους αλλά επίσης μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook.

Στο βίντεο, ο Wong λέει: «Αναρωτιέμαι αν κάποιος από εσάς πιστεύει ότι τα χρήματα θα μπορούσαν να πέσουν από τον ουρανό;» πριν βγει στην κορυφή ενός κοντινού κτηρίου κι αφήσει δεκάδες χαρτονομίσματα να πέσουν σαν κομφετί στον άνεμο.

«Είχα αυτό το όνειρο να γίνω αγγελιοφόρος της δικαιοσύνης από τότε που ήμουν μικρός. Θέλω να είμαι υπερήρωας», έγραψε ο Wong στο Facebook.

Η αστυνομία δήλωσε ότι κατάφερε να ανακτήσει 6,000 Γιέν και χρειάστηκε πάνω από 35 λεπτά για να αποκαταστήσει την τάξη.