«Είμαι κυρία, αλλά χορεύω σαν πόρνη» διατείνεται μια Γερμανίδα δόκιμη αστυνομικός κατά τη διάρκεια βίντεο που παρουσιάζει αστυνομικίνες να λικνίζονται αισθησιακά στη Σαξονία. 

Συγκεκριμένα, το βίντεο, που σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα έχει γίνει viral στη Γερμανία, γυρίστηκε το 2018 στο αστυνομικό τμήμα του Μπάουτσεν στο γερμανικό κρατίδιο της Σαξονίας.

Κατά την έναρξή του, μια δόκιμη αστυνομικό ρωτάει: «Είστε έτοιμοι γι’ αυτό;». Η κάμερα μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια των γυναικών, παρατηρεί το σώμα τους, τις παρακολουθεί να ντύνονται, καταγράφει μία εξ αυτών να προσπαθεί να ανεβάσει το παντελόνι της, μια άλλη να τριγυρνά με πετσέτα, ενώ άλλη κάνει σπαγγάτο στην πόρτα.

Οι αστυνομικές τραγουδούν και χορεύουν το τραγούδι της Fergie που λέει στο ρεφρέν: «Είμαι κυρία, αλλά χορεύω σαν πόρνη».

Για βίντεο έχουν ενημερωθεί οι επικεφαλής της αστυνομίας, ωστόσο, κρατούν χαμηλούς τόνους θέλοντας να υποβαθμίσουν το γεγονός.

«Οι γυναίκες είναι ευχαριστημένες απ΄ ότι φαίνεται στο ιδιωτικό βίντεο το οποίο έγινε γνωστό στο κοινό. Τέτοιες εικόνες μπορούν να προκαλέσουν διαφορετικές αντιδράσεις», γράφει στο Twitter η αστυνομική διεύθυνση της Σαξονίας.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της αστυνομίας της Σαξονίας, Χορστ Κρέτσμαρ, μιλώντας στην Bild δηλώνει: «Θα συζητήσουμε το περιεχόμενο του βίντεο. Η μετριοπάθεια και η αυτοσυγκράτηση θα πρέπει να παραμείνουν βασικές αρετές για τους επίδοξους αστυνομικούς ακόμα και σ' έναν κόσμο των social media».