Πολλοί είναι αυτοί που έχουν αντιμετωπίσει, μικρές ή μεγαλύτερες «κρίσεις» με ... πρωταγωνιστή τα ακριβά smartphone τους, αλλά αυτό που έπαθε ένας άντρας σε ζωολογικό κήπο στην επαρχία Jiangsu της Ανατολικής Κίνας, μάλλον είναι μοναδικό.

Ο άντρας έριξε κατά λάθος το iPhone που κρατούσε αντί των μήλων σε αρκούδες. Η μάλλον κωμική στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο κι αργότερα μοιράστηκε στο διαδίκτυο.

Ο άντρας έριχνε μήλα και καρότα σε καφέ αρκούδες ενώ στέκονταν ακριβώς πάνω από το περίβλημα του φράχτη, ανέφερε το CGTN. Το ακριβό του iPhone ήταν στο χέρι του μαζί με μερικά καρότα και μήλα.

Προφανώς αφηρημένος, ο άντρας πέταξε το iPhone του μέσα στο χώρο των αρκούδων. Οι αρκούδες έδειξαν ενδιαφέρον για το τηλέφωνο που «προσγειώθηκε» σε μια μικρή τάφρο νερού. Στιγμές αργότερα, μία από τις δύο αρκούδες πήρε τη συσκευή με το στόμα της και αποχώρησε.

Το προσωπικό του ζωολογικού κήπου ανέκτησε το τηλέφωνο και το επέστρεψε στον άνθρωπο, αλλά ο σκληρός αντίκτυπος είχε ήδη καταστρέψει την ακριβή συσκευή. Εκείνοι που βρίσκονται κοντά του πάντως μάλλον το... διασκέδασαν, αφού του έλεγαν πως αυτός ήταν ο πιο ακριβός τρόπος για να ταΐσει ένα ζώο.