Η Κάιλι Τζένερ κοσμεί το εξώφυλλο του τεύχους του Forbes «Οι γυναίκες δισεκατομμυριούχοι της Αμερικής» με το περιοδικό να υπολογίζει ότι η αξία της ανέρχεται στα 900 εκατ. δολάρια. 

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η Τζένερ είναι η 27η πλουσιότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα στις Η.Π.Α, ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλο μέλος της οικογένειάς της. Ναι, όσο περίεργο κι αν ακούγεται, ξεπέρασε και την Κιμ, η οποία αξίζει 350 εκατ. δολάρια!

Σύμφωνα μάλιστα με το Forbes, αν συνεχίσει να... εξελίσσεται με αυτούς τους ρυθμούς, σύντομα θα χρηστεί ως η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, έναν τίτλο που κέρδισε ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ στην ηλικία των 23ων ετών.

Θυμίζουμε ότι τον Αύγουστο η Κάιλι κλείνει μόλις τα 21 της χρόνια, είναι δηλαδή ο Βενιαμίν των Τζένερ - Καρντάσιαν, ωστόσο είναι και εκείνη που φέρνει τα περισσότερα χρήματα στην οικογένεια.

Η «αυτοκρατορία» των καλλυντικών Kylie Cosmetics αξίζει ήδη 800 εκατ. δολάρια με τις εκτιμώμενες πωλήσεις της τον τελευταίο χρόνο να ανέρχονται στα 330 εκατ. δολάρια. Η δε Κάιλι εκτός από μοναδική ιδιοκτήτρια της εταιρείας, είναι και το πρόσωπό της. 

Παράλληλα, το Forbes εξηγεί σε εκτενές ρεπορτάζ τον τρόπο με τον οποίο η Kylie Cosmetics έχτισε το προφίλ της μέσα από τα παντοδύναμα σόσιαλ μίντια της Κάιλι, ενώ παράλληλα κατάφερε να μειώσει τα κόστη λειτουργώντας με εξωτερική ανάθεση εργασίας. Για την ακρίβεια, η εταιρεία απασχολεί μόλις 5 εργαζόμενους, με την μάνα Κρις Τζένερ να διαχειρίζεται τα οικονομικά και τις δημόσιες σχέσεις έναντι του 10% των κερδών από τη διαχείριση.

Γενικά πάντως, η αύξηση των εσόδων της εταιρείας είναι αργή και σταθερή και μεταφράζεται σε 7% τον περασμένο χρόνο, τη στιγμή που το διάσημο lip kit της Κάιλι έπεσε σε πωλήσεις περίπου κατά 35%. 

Παρόλα αυτά, το περιοδικό εκτιμά πως σε περίπου έναν χρόνο και κάτι αντίστοιχων πωλήσεων, η Κάιλι Τζένερ θα καταφέρει να σπάσει το φράγμα του δισεκατομμυρίου και να γράψει ιστορία εκθρονίζοντας τον ιδρυτή του facebook Μαρκ Ζούκερμπεργκ. 

Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πάντως, η αυοπεποίθηση της νέας μητέρας Κάιλι έχει ανέβει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να αποφασίσει να αφαιρέσει τα πολυσυζητημένα ενθέματα από τα χείλη της!

Στο μεταξύ, δεν παρέλειψε να σχολιάσει το εξώφυλλο στον λογαριασμό της στο Instagram που διαθέτει 110 εκατομμύρια ακολούθους: «Δεν πιστεύω ότι ανεβάζω το δικό μου εξώφυλλο του Forbes. Σας ευχαριστώ για το άρθρο και την αναγνώριση. Είμαι τόσο ευλογημένη να κάνω αυτό που αγαπώ κάθε ημέρα».