Ένας αληθινός φίλος στέκεται στο πλευρό σου σε κάθε φάση της ζωής σου: στη χαρά, την στεναχώρια, τις περιπέτειες και συμμετέχει στα όνειρα σου. Ο δεσμός που ακολουθεί αποδεικνύει πως ένας πραγματικός φίλος βγαίνει σε όλα τα… μεγέθη!

Ο δεσμός της Σκάρλερ και του Λεμπόφσκι είναι το τέλειο παράδειγμα μιας αληθινής φιλίας με αγνά αισθήματα. Οι δυο τους περνούν όλη την μέρα μαζί και η μητέρα κατάφερε να τους κάνει διάσημους στο διαδίκτυο μέσα από λογαριασμό που τους άνοιξε στο Instagram.

Για την ιστορία, ο Λεμπόφσκι βρισκόταν σε καταφύγιο αφού είχε κακοποιηθεί στο παρελθόν και η οικογένεια της μικρής αποφάσισε να τον υιοθετήσει κάνοντας της ένα μεγάλο δώρο, τον πρώτο πραγματικό φίλο της ζωής της. Η Σκάρλετ αποκαλεί τον Λεμπόφσκι αδερφό της ενώ οι δυο τους κάθε μήνα κάνουν… reunion με τα σκυλιά που είχαν διασωθεί μαζί του!

Η σχέση του κοριτσιού με το Πιτ Μπουλ του ξεδιπλώνεται στο βίντεο και αποδεικνύει πως δεν υπάρχει κακός και επικίνδυνος σκύλος παρά μόνο κομπλεξικοί και ανεύθυνοι ιδιοκτήτες:

 

A post shared by Jennifer Geiger (@scarleysworld) on