Μόλις εννιά ημέρες μετά τα εγκαίνια, έβαλε λουκέτο ο πρώτος οίκος ανοχής με κούκλες του σεξ στο Τορίνο.

Το LumiDolls, παραβίαζε τη νομοθεσία σε σχέση με την ενοικίαση καταλυμάτων ενώ ερευνάται από τις υγειονομικές Αρχές της ιταλικής πόλης εάν οι κούκλες καθαρίζοντας σωστά και επαρκώς μετά από κάθε χρήση, αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA.

Οι ιδιοκτήτες ειδοποιήθηκαν ότι πρέπει να παύσουν τη λειτουργία του οίκου ανοχής, σύμφωνα με το ANSA, αλλά δεν είναι ακόμη σαφές εάν θα τους επιτραπεί να ξανανοίξουν αν συμμορφωθούν με τους κανονισμούς.   

Στα εγκαίνια, ο οίκος ανοχής, είχε ανακοινώσει περήφανα πως δεν έχει σχεδόν καμία διαθεσιμότητα για επιπλέον πελάτες τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του.   

Οι πελάτες πληρώνουν σχεδόν 80 ευρώ για μισή ώρα συνεύρεσης με μια κούκλα. Το ρόστερ του οίκου διαθέτει αυτή τη στιγμή επτά «γυναίκες» (τις Κέιτ, Ίλαρι, Μόλι, Έβα, Αρίσα, Ναόμι, Μπιάνκα) και έναν «άντρα» (τον Αλεσάντρο με ρυθμιζόμενο πέος που ξεκινάει από 12 εκατοστά και φτάνει μέχρι τα 25). Υπάρχει και η δυνατότητα διανυκτέρευσης έναντι μεγαλύτερου χρηματικού ποσού.

Οι κούκλες κοστίζουν περίπου 2.000 ευρώ έκαστη και οι πελάτες θα πρέπει να φορούν προφυλακτικά και να είναι προσεκτικοί μαζί τους. Κάθε κούκλα απολυμαίνεται για δύο ώρες μετά από κάθε χρήση.