Το διάσημο ζευγάρι παρανόμων Μπόνι και Κλάιντ ήλπιζαν πως θα θαφτούν δίπλα-δίπλα όπως δηλώνουν στα ποιήματα που βρέθηκαν με ένα πακέτο αδημοσίευτων φωτογραφιών μεγάλης χρηματικής αξίας.

Η ζωή των Αμερικανών φυγόδικων αποκαλύπτεται στους στίχους και τις φωτογραφίες που τώρα θα τεθούν σε δημοπρασία.

Ένα ποίημα που έγραψε ο Κλάιντ Μπάροου προβλέπει τον θάνατό τους, ο οποίος ήρθε οκτώ μήνες αργότερα σε αστυνομική ενέδρα στη Λουιζιάνα τον Μάιο του 1934.

Έγραψε: «Σε παρακαλούμε Θεέ μου επέτρεψε μας να περάσουμε από αυτή την πόλη στην άλλη πλευρά. Κάποια μέρα θα πάμε σπίτι για πάντα, και θα μας θάψουν δίπλα-δίπλα.»

Κατέληξαν σε ξεχωριστά νεκροταφεία στο Ντάλας του Τέξας. Ο υπεύθυνος της δημοπρασίας Ντον Άκερμαν δήλωσε: «Η Μπόνι Πάρκερ είναι γνωστό ότι έχει γράψει ποίηση, αλλά ο Κλάιντ δεν ήταν καλά μορφωμένος και δεν είναι γνωστός ως ποιητής. Τα ποιήματα είναι ένα παράθυρο για την νοοτροπία των εγκληματιών που προσπαθούσαν αν διαφύγουν, μη γνωρίζοντας ποια ημέρα θα είναι η τελευταία τους.

Ήξεραν ότι ήταν καταδικασμένοι.»

Οικογενειακές φωτογραφίες που επίσης προς πώληση δείχνουν το ζευγάρι να αγκαλιάζεται, και τον Κλάιντ με ένα όπλο. Άλλες δείχνουν το αυτοκίνητο στο οποίο πέθαιναν, και μέλη της συμμορίας Μπάροου της οποίας το ζευγάρι ήταν ηγέτες.

Το άλμπουμ ανήκε στην μεγαλύτερη αδελφή του Κλάιντ, Νελ Μπάροου προτού περάσει στα χέρια του ανιψιού του, ο οποίος το πωλεί τώρα προσδοκώντας 25,000 δολάρια σε δημοπρασία στο Ντάλας του Τέξας τον Μάρτιο.