Τα μέλη μιας οικογένειας από την πόλη της Ινδίας, Πατιάλα έπαθαν το... σοκ της ζωής τους αφού ένα από τα μέλη της οικογένειάς τους επέστρεψε... σπίτι τέσσερις ημέρες μετά την αποτέφρωσή της!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ των Times of India, η οικογένεια της Νάινας, 26 ετών, πραγματοποίησε την κηδεία της στις 15 Δεκεμβρίου. Αλλά σοκαρισμένοι την είδαν ζωντανή και απόλυτα υγιή στις 19 Δεκεμβρίου!

Η αστυνομία άνοιξε πλέον ξανά την υπόθεση και ξεκίνησε τη διαδικασία για να εντοπίσει την ταυτότητα του ακρωτηριασμένου σώματος που βρέθηκε κοντά στη νότια πλευρά στη Πατιάλα στις 11 Δεκεμβρίου, το οποίο προφανώς κατά λάθος θεώρησαν πως επρόκειτο για την Νάινα, η οποία είχε εξαφανιστεί.

Σύμφωνα πάντα με τους Times of India η Νάινα είχε φύγει από το σπίτι της στις 8 Δεκεμβρίου και ένα σώμα μιας γυναίκας στα μέσα της δεκαετίας του '20 βρέθηκε μέσα σε σάκο στις 11 Δεκεμβρίου.

Προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητα του σώματος, η αστυνομία ζήτησε βοήθεια από το κοινό. Στις 14 Δεκεμβρίου, τα μέλη της οικογένειας της Νάινα ισχυρίστηκαν ότι ήταν το σώμα της. Η καύση πραγματοποιήθηκε την επόμενη μέρα.

Η αστυνομία πίστευε αρχικά ότι η Νάινα είχε φύγει με έναν άνδρα και ότι το ίδιο πρόσωπο ήταν υπεύθυνο για τη δολοφονία της. Ωστόσο, η θεωρία τους αποδείχθηκε λανθασμένη όταν η Νάινα επέστρεψε στο σπίτι με τον ίδιο άντρα με τον οποίο είχε «κλεφτεί».

Οι αρχές δήλωσαν πως διατήρησαν το DNA και τα δακτυλικά αποτυπώματα της νεκρής γυναίκας.

Μια αυτοψία του σώματος αργότερα επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα ήταν στραγγαλισμένη.