Πιάνοντας το σφυγμό της ψηφιακής εποχής, ο επιτυχημένος συγγραφέας Τζέιμς Πάτερσον κυκλοφορεί το νέο του αστυνομικό μυθιστόρημα στα social media.

Απόλυτα εναρμονισμένος με τη σύγχρονη εποχή που θέλει τα κοινωνικά δίκτυα και τις έξυπνες συσκευές να πρωταγωνιστούν στη ζωή και την καθημερινότητά μας, ο πολυγραφότατος συγγραφέας κυκλοφορεί την πρώτη διαδραστική, ψηφιακή του ιστορία στο Messenger app του facebook.

H νέα αγωνιώδης, αστυνομική ιστορία του έχει τίτλο «The Chef» και η πλοκή της ξεδιπλώνεται στη δημοφιλή εφαρμογή που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά, μέσω σύντομων γραπτών μηνυμάτων, βίντεο, εικόνων, αρχείων ήχου, κ.ά. 

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Κάλεμπ Ρούνεϊ, έναν αστυνομικό ντετέκτιβ της Νέας Ορλεάνης την ημέρα και ιδιοκτήτη καντίνας τη νύχτα ο οποίος κατηγορείται για φόνο.

Για να μπει κανείς στον κόσμο του «The Chef»  το μόνο που έχει να κάνει είναι να στείλει ένα μήνυμα στο The Chef by James Patterson στο facebook. Μάλιστα οι χαρακτήρες του αστυνομικού μυθιστορήματος έχουν και το δικό τους λογαριασμό στο Instagram εισάγοντας τους αναγνώστες σε μια νέα ψηφιακή, multimedia -και social media- εμπειρία.

Συμβαδίζοντας με την εποχή του, ο πολυβραβευμένος συγγραφέας δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθόδους, δηλώνοντας σχετικά: «Είναι πολύ σημαντικό για εμένα τα βιβλία να ακολουθούν την εποχή, να μπαίνουν και αυτά στη σύγχρονη εποχή». 

Για τους παραδοσιακούς αναγνώστες, το νέο θρίλερ του Πάτερσον θα βρίσκεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων το Φεβρουάριο του 2019