Ο Έλβις ζει! Βέβαια δεν βρίσκεται κάπου μαζί με τον Τζιμ Μόρισον, τον Κερτ Κομπέιν και την Τζάνις Τζόπλιν, όπως θα περίμενε κανείς, αλλά ζει στο διάστημα παρέα με τον Νταρθ Βέιντερ και έναν τρελό επιστήμονα!

Όλα αυτά για τις ανάγκες του χθεσινού Halloween το οποίο εκτός από Αμερική και Ευρώπη γιορτάστηκε επίσης με δόξα και τιμή στα 402 (περίπου) χιλιόμετρα πάνω από τη γη, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό!

Μετά από 147 μέρες στο διάστημα, τα τρία μέλη του πληρώματος είπαν να το ρίξουν λίγο έξω (αν και πιο έξω πεθαίνεις) λέγοντας το δικό τους «trick or treat» μέσω Twitter με τον πιο ευφάνταστο τρόπο.

Συγκεκριμένα λοιπόν, ο Ευρωπαίος αστροναύτης, γεωφυσικός και μηχανικός πτήσης, Alexander Gerst την είδε Νταρθ Βέιντερ, ο Ρώσος κοσμοναύτης Sergei Prokopyev ντύθηκε Έλβις Πρίσλεϊ, ενώ η αστροναύτισσα της NASA , Serena Auñón-Chancellor, ήταν ο τρελός επιστήμονας της παρέας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα σχετικά... ντοκουμέντα οι τρεις τους φαίνεται να διασκέδασαν ιδιαίτερα αυτή «την τρομακτική μέρα στο διάστημα».