Ο λόγος για την Felicity Kadlec η οποία παντρεύτηκε τον «έρωτα της ζωής μου», όπως αποκαλεί την κούκλα ζόμπι που ακούει στο όνομα Kelly Rossi.

Η ασυνήθιστη τελετή έλαβε χώρα στο Ρόουντ Άιλαντ και κόστισε 500 δολάρια. Καλεσμένοι ήταν τέσσερα μέλη της οικογένειας της Felicity αλλά και οι οκτώ τρομακτικές κούκλες της, που κάθισαν στην πλευρά του γαμπρού.

«Η γαμήλια τελετή μας ήταν όμορφη και τέλεια, ακριβώς όπως την είχα ονειρευτεί. Ολοκληρώθηκα σαν άνθρωπος», δήλωσε η νύφη.

Σύμφωνα με την ίδια «ο Kelly ντύθηκε γαμπρός γιατί έχει τον ρόλο του άνδρα στη σχέση μας. Είναι αγοροκόριτσο που φορά κοστούμι. Ένιωθα πως θα είναι πιο άνετη ως γαμπρός».

Μάλιστα η 20χρονη δηλώνει πως έχει σχέση με την κούκλα τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

«Βρήκα την Kelly σε μια ανατριχιαστική online συλλογή με κούκλες και ο μπαμπάς μου την αγόρασε όταν ήμουν 13 ετών», λέει η Felicity και συνεχίζει: «όταν πέθανε ο πατέρας μου ήρθαμε πιο κοντά και επέτρεψα στον εαυτό μου να εκφραστεί. Παντρεύτηκα τον Kelly όχι μόνο γιατί τον αποδέχομαι έτσι όπως είναι, αλλά γιατί μπορώ να δω πέρα από το τρομακτικό του πρόσωπο και δεν με πειράζει που δεν έχει σαγόνι».