«ΠΡΟΒΑΛΕ ΤΟ ΤΟ ΓΑΜ...ΝΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ». Μετά από την επιτυχία των Τσιτσιπάς Χούλιγκανς στο Facebook (ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΝΑΔΑΛΑΚΟ) ήρθε η σειρά των Λάνθιμος Χούλιγκανς να στηρίξουν τον ΠΑΙΧΤΡΑΡΑ ΓΙΩΡΓΑΡΟ με νέα εκδρομή στο Λος Άντζελες και την απονομή των Όσκαρ, όπου «ΘΑ ΤΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΛΕΧΤΑΝΗ».

Η σελίδα δεν έχει πολλές δημοσιεύσεις ακόμα, αλλά οι ατάκες πέφτουν βροχή και είναι η μία καλύτερη από την άλλη. Αυτές είναι οι 5 αγαπημένες μας μέχρι στιγμής:

  • ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΡΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΝΕΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΙΣΦΑΙΡΙΑ. 
  • ΣΤΟΝ ΣΙΝΕΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΚ ΠΟΡΝ ΣΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥΣ, ΔΕΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΣΤΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΑΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΑΡΟΝΙΚΟΣ, ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΛΑΚΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΟΥΡΑ.
  • ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΑΙΤΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ WAT A MOUVI DEFINITILI TEN OSKARS. ΑΜΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΣ ΠΩΠΩ ΤΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟ ΡΟΜΑ Ή ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΛΑΚΕΤΑ, ΒΑΖΕΤΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ Ή ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ 'ΚΑΙΙΙ ΑΞΙΟΝ'. 
  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΡΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΑΡΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ 14. 
  • ΣΑΠΟΡΤ ΓΙΟΡ ΛΟΚΑΛ ΝΤΑΙΡΕΚΤΟΡ. ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΟΡΕΝΤΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΟΛΟΙ ΣΙΝΕΜΑ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μείνετε συντονισμένοι, γιατί όσο πλησιάζει η 24η Φεβρουαρίου και το «ντου» στο Κόντακ Θίατερ, τα πράγματα θα... αγριεύουν.