Ένα βίντεο με την... ανάσταση ενός νεκρού και το «θαύμα» ενός πάστορα στη Ν. Αφρική έγινε viral στο διαδίκτυο και αφορμή για υπέροχα βίντεο που τρολάρουν την επιστροφή από τον κόσμο των νεκρών!

Το βίντεο δείχνει τον πρωταγωνιστή-πάστορα Αλφ Λουκάου να προσεύχεται και να ακουμπάει με τα χέρια του το «πτώμα» ενός άνδρα, ντυμένου στα λευκά, που είναι ξαπλωμένος μέσα σε ένα φέρετρο. Ο «νεκρός» –που πάντως φαίνεται να ανασαίνει κανονικά– ξαφνικά σηκώνεται και βγαίνει από το φέρετρό του, αν και αντί για ανεστημένος μοιάζει περισσότερο με... ζόμπι!

Αποστάσεις από το «θαύμα» του Λουκάου πήρε και το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει την κηδεία του υποτιθέμενου νεκρού. «Θέλουμε να πάρουμε αποστάσεις από αυτήν την λεγόμενη ανάσταση», γράφει η εταιρεία Kings & Queens Funeral Services στην ανακοίνωση που εξέδωσε, προσθέτοντας ότι σκοπεύει να προσφύγει και στη δικαιοσύνη.

Μέσα σε λίγες ώρες, στο χάσταγκ #ResurrectionChallenge οι χρήστες παρουσίαζαν τη δική τους «θαυματουργή» ανάσταση με περίσσιο χιούμορ και φαντασία!

Απολαύστε κάποια σενάρια «ανάστασης»: