Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με έναν πιλότο που κέρασε πίτσα τους επιβάτες του επειδή ταλαιπωρήθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο πιλότος της American Airlines που εκτελούσε το δρομολόγιο Λος Άντζελες-Ντάλας αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Ουίσιτα Φολς στο Τέξας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει τις ΗΠΑ.

Λόγω της αλλαγής του ταξιδιού, ο κυβερνήτης Τζεφ Ρέινς πήρε την πρωτοβουλία να καλέσει στο τηλέφωνο κατάστημα τοπικής πιτσαρίας και να παραγγείλει 40 ζεστές πίτσες για τους 159 επιβάτες της πτήσης.

Εργαζόμενος στο Wishita Falls Municipal Airport τράβηξε ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον κυβερνήτη του αεροσκάφους να τρέχει από το βανάκι της πιτσαρίας στους επιβάτες και ξανά πίσω για να μοιράσει ο ίδιος τις πίτσες. «Δεν νομίζω να έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο» τουίταρε ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο που τράβηξε το βίντεο. «Τι τύπος, τι τύπος» ακούγονται, στο βιντεάκι, να λένε κάποιοι από τους επιβάτες.

Σεμνός, ο κυβερνήτης του αεροσκάφους ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook μήνυμα στο οποίο τονίζει ότι το σύνολο του πληρώματος συμμετείχε στην προσπάθεια να απαλυνθεί η ταλαιπωρία των επιβατών. «Ευχαριστώ για τις φιλοφρονήσεις, αλλά αυτό ήταν "ομαδική" δουλειά» έγραψε και, στη συνέχεια, έδωσε λεπτομέρειες.