Ζημιά μεγαλύτερη των 1.100 ευρώ προκάλεσε ένα μικρό παιδί που έτρεχε σε ένα κατάστημα καλλυντικών και έπαιζε με τα προϊόντα.

Τις εικόνες από τα καλλυντικά που καταστράφηκαν, δημοσίευσαν στο Facebook υπάλληλοι του καταστήματος και πολλοί χρήστες εξέφρασαν την οργή τους σχολιάζοντας την ανάρτηση:

«Σκιές ματιών αξίας 1.102 ευρώ καταστράφηκαν στο κατάστημα σήμερα λόγω ενός μικρού παιδιού. Είμαι βέβαιος ότι το παιδί νόμιζε ότι ήταν μπογιές με τις οποίες μπορούσε να ζωγραφίσει και δεν είχε ιδέα πόσο μεγάλη ζημιά θα προκαλούσε», έγραψε στο Facebook ένας από τους υπαλλήλους.

Επίσης προτρέπει τις μητέρες όταν ψωνίζουν καλλυντικά, να το κάνουν χωρίς τα παιδιά τους, προσθέτοντας ότι «σχεδόν λιποθύμησε» όταν είδε αυτό το χάος!

Για να βοηθήσει τους γονείς να ελέγχουν τα παιδιά τους μοιράζεται τον χρυσό κανόνα των αγορών: βεβαιωθείτε ότι κρατούν τα χέρια τους στις τσέπες τους και δεν μένουν στο κατάστημα για περισσότερο από δέκα λεπτά.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό που βλέπω. Αυτό είναι έλλειψη γονικής μέριμνας», σχολίασε κάποιος.

«Δεν πηγαίνω στα συγκεκριμένα καταστήματα αλλά καταλαβαίνω πόσο κοστίζουν τα καλλυντικά και το να αφήνει κάποιος το παιδί του να τρέχει, χωρίς να το προσέχει είναι γελοίο», έγραψε κάποιος άλλος κάτω από τη φωτογραφία.

«Αυτό είναι εξωφρενικό! Πώς γίνεται μια μητέρα να μην ξέρει τι έκανε το παιδί της. Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα παιδιά σας, αφήστε τα στο σπίτι!!!, σχολίασε κάποιος άλλος.