Πώς θα σας φαινόταν αν το αγαπημένο σας κατοικίδιο εκτός από την αγάπη και την παρέα του σας πρόσφερε άνεση και ζεστασιά στα παγωμένα πόδια σας το χειμώνα;

Αυτό ακριβώς υπόσχεται ένα διαδικτυακό κατάστημα που δημιουργεί... παντόφλες πανομοιότυπες με τον τετράποδο φίλο σας! 

Η διαδικασία είναι απλούστατη. Στέλνετε τη φωτογραφία του σκύλου ή της γάτας σας στο site της εταιρείας Cuddle Clones, και εκείνοι σας φτιάχνουν τον... κλώνο-παντόφλα του κατοικιδίου σας!

Η εταιρεία μάλιστα φτιάχνει και ζευγάρια που αποτελούνται από διαφορετικές παντόφλες για όσους έχουν παραπάνω από ένα ζωάκια στο σπίτι, με σκοπό να μην μείνει κανένα παραπονεμένο. 

Μερικοί πελάτες ωστόσο το τερμάτισαν ζητώντας από την εταιρεία να τους φτιάξει ένα ζευγάρι παντόφλες από την πραγματική γούνα του ζώου τους (!), πράγμα που φυσικά η Cuddle Clones αρνήθηκε.

Για να αποκτήσετε λοιπόν τις ξεχωριστές παντόφλες, θα χρειαστεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, αφού ένα ζευγάρι ανέρχεται στα... 199 δολάρια! Αν η τιμή του δεν σας έχει ήδη αποθαρρύνει και ανυπομονείτε να παραγγείλετε, οι παντόφλες-κλώνοι θα έρθουν στην πόρτα σας σε περίπου 8 εβδομάδες από την παραγγελία.

Αξίζει να γνωρίζετε ότι το Cuddle Clones δεν περιορίζει το ταλέντο του μόνο σε παντόφλες, αλλά φτιάχνει ακόμα τσάντες, και λούτρινα ζωάκια-κλώνους του σκύλου ή της γάτας σας (249 δολ.), κάτι που έχουν εκτιμήσει ιδιαίτερα, βρίσκοντας παρηγοριά, εκείνοι που έχουν χάσει τον τετράποδο φίλο τους...