Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν σε πτήση της Ryanair με προορισμό τη Μάλαγα, όταν ένας μεθυσμένος άντρας, άρχισε να ενοχλεί μια παρέα γυναικών και ακολούθησε χάος.

Μάλιστα, το περιστατικό πήρε τέτοια έκταση, που το αεροσκάφος πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στη Μαδρίτη, όπου ζητήθηκε η συνδρομή της τοπικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ένας επιβάτης της πτήσης στην σκοτσέζικη εφημερίδα Glascow’s Evening Times: «Δύο άντρες άρχισαν να ανταλλάσσουν γροθιές στον διάδρομο του αεροπλάνου. Το πλήρωμα του αεροσκάφους υποχρεώθηκε να ζητήσει την βοήθεια των επιβατών». Ο μεθυσμένος άντρας συνέχισε να παλεύει και να αντιστέκεται στους επιβάτες που προσπαθούσαν να τον περιορίσουν για 20 περίπου λεπτά.

Το περιστατικό της Πέμπτης επιβεβαίωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair, η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε σημειώνει τα εξής: 

«Η πτήση από το Πρέστγουικ της Γλασκώβης στη Μάλαγα εξετράπη στη Μαδρίτη και το πλήρωμα ζήτησε τη συνδρομή της τοπικής αστυνομίας, καθώς ένας επιβάτης προκαλούσε πρόβλημα στην πτήση. Το αεροσκάφος προσγειώθηκε κανονικά και η αστυνομία απομάκρυνε και έθεσε υπό κράτηση ένα άτομο, πριν το αεροσκάφος συνεχίσει την πορεία του για Μάλαγα. Δεν πρόκειται να ανεχτούμε ασεβείς και προβληματικές συμπεριφορές σε καμία στιγμή και η ασφάλεια και άνεση των πελατών μας, του πληρώματος και του αεροσκάφους είναι η νούμερο ένα προτεραιότητά μας.

Το περιστατικό έχει περιέλθει πλέον στη δικαιοδοσία της τοπικής αστυνομίας»