Η αστυνομία της Φλόριντα συνέλαβε πρόσφατα έναν άντρα που προσπάθησε να πληρώσει για το γεύμα του στα McDonald's με μια... τσάντα μαριχουάνας!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 23χρονος έδωσε μια παραγγελία σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας και στη συνέχεια προσπάθησε να πληρώσει γι 'αυτό με μια τσάντα ινδικής κάναβης.

Ο υπάλληλος του εστιατορίου McDonald's, που εργάζονταν στο ταμείο, αρνήθηκε να δεχτεί την τσάντα και ο Άντριου Γκάλανχερ απλά... έφυγε με το αυτοκίνητο. Ωστόσο, επέστρεψε μετά από λίγα λεπτά και προσπάθησε και πάλι να ανταλλάξει την τσάντα μαριχουάνας για ένα γεύμα.

Ο Άντριου συνελήφθη από την αστυνομία την Κυριακή με την κατηγορία της κατοχής μαριχουάνας και της οδήγησης υπό επιρροή ναρκωτικών. Στη συνέχεια το αστυνομικό τμήμα δημοσίευσε την ιστορία στο Facebook.

«Ο αξιωματικός του PSLPD ήρθε σε επαφή με τον ύποπτο και παρατήρησε μια βαριά οσμή μαριχουάνας που έβγαινε από το αυτοκίνητο. Η αστυνομία βρήκε περίπου 11 γραμμάρια μαριχουάνας στον ύποπτο. Ο ύποπτος είπε στην αστυνομία ότι προσέφερε μαριχουάνα σε αντάλλαγμα για φαγητό αλλά ότι το έπραξε ως αστείο», ανέφερε η ανάρτηση της Αστυνομίας στο Facebook.