Τα 10 εστιατόρια με την πιο περίεργη εμφάνιση!

Τα 10 εστιατόρια με την πιο περίεργη εμφάνιση!

Αν έχετε όρεξη για... ένα διαφορετικό εστιατόριο, τα παρακάτω θα σας ικανοποιήσουν, τουλάχιστον από την αισθητική τους!

H Daily Mail βρήκε τα πιο περίεργα και ευφάνταστα εστιατόρια στον κόσμο και σας προσκαλεί να τα επισκεφθείτε. Η αρχιτεκτονική τους είναι εμπνευσμένη από... φαγητά και συνήθως ο,τι βλέπετε στην πρόσοψη θα φάτε και στο εσωτερικό του!

Cowgirls Espresso

Cowgirls Espresso

Αυτό το καφέ στο Όμπορν της Ουάσινγκτον, είναι γνωστό εκτός από τη μοναδική του αρχιτεκτονική που θυμίζει αγελάδα και για τους baristas του, που σερβίρουν φορώντας... μπικίνι!

Mary Lou's Milk Bottle

Mary Lou's Milk Bottle

Το Mary Lou's Milk Bottle έχει γίνει πια ορόσημο στο Spokane της Οάσινγκτον. Έχει το σχήμα ενός μπουκαλιού γάλακτος και σερβίρει κλασικό αμερικανικό δείπνο, συν παγωτά και μιλκσέικ.

Big Chicken

Big Chicken

Το Big Chicken είναι ένα εστιατόριο της αλυσίδας KFC στη Μαριέτα της Γεωργίας, σε σχήμα κοτόπουλου. Κατασκευάστηκε το 1956 και ανοικοδομήθηκε μετά από μια καταστροφική καταιγίδα του 1993. 

McDonald's Αυστραλία

McDonald's Αυστραλία

Με ένα εστιατόριο σε μορφή γιγαντιαίου lunchbox προσπάθησε η McDonald's να αυξήσει την πελατεία του το 2014.

Clam Box 

Clam Box 

Το Clam Box βρίσκεται 30 μίλια βόρεια της Βοστώνης στο ιστορικό Ipswich. Χτισμένο το 1938 από τον Ντικ Γκρίνλιφ, μοιάζει με ανοιχτό κουτί και έχει κοσμήσει τις σελίδες πολλών περιοδικών.

McDonald's Ντάλας

McDonald's Ντάλας

Το McDonald's στο Ντάλας κατασκευάστηκε είναι ένα πλήρες... Happy Meal με μπέργκερ και πατάτες! Το Travel Channel το έχει χαρακτηρίσει ως ένα από τα 10 καλύτερα εστιατόρια από τα 30.000 συνολικά καταστήματα της αλυσίδας παγκοσμίως!

Donut Hole

Donut Hole

Το Donut Hole στο Λα Πουέντε κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1960 και αναπαριστά δύο τεράστια ντόνατς!

Longhorn Grill

Longhorn Grill

Το Longhorn Grill είναι, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του, «ένα από τα πιο πολυ-φωτογραφημένα μέρη στη νότια Αριζόνα». Οι πελάτες μπαίνουν στο μαγαζί μέσω ενός γιγαντιαίου κρανίου αγελάδας με τα κέρατά της να δείχνουν στον ουρανό. 

Alimango Restaurant

Alimango Restaurant

Το εστιατόριο Alimango στις Φιλιππίνες, σε σχήμα καβουριού άρχισε να λειτουργεί το 1981 και προσέφερε θαλασσινά. Δε λειτουργεί πια αλλά πολλοί ντόπιοι το αναπολούν με αγάπη.

Tail O' the Pup

Tail O' the Pup

Το Tail O 'the Pup στο Λος Άντζελες χτίστηκε το 1946 και αναπαριστά ένα... hot dog με μουστάρδα. Η πόλη δήλωσε από τότε ότι το εστιατόριο αποτελεί πολιτιστικό ορόσημο και είναι ένα από τα τελευταία παραδείγματα κτηρίων που κατασκευάστηκαν κατά τον 20ό αιώνα και διαμορφώθηκαν από το φαγητό που προσφέρουν.