Ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο λατρεμένος Ρος από τα Φιλαράκια απάντησε με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο Twitter, διαβεβαιώνοντας τη βρετανική αστυνομία ότι «δεν ήταν αυτός» που έκλεψε (μπύρες;) από ένα εστιατόριο στο Μπλάκπουλ της Αγγλίας, μετά τα χιλιάδες σχόλια στα social media, που έλεγαν πόσο πολύ του μοιάζει!

«Αστυνομικοί, ορκίζομαι ότι δεν ήμουν εγώ. Όπως βλέπετε, ήμουν στην Νέα Υόρκη» γράφει ο γνωστός ηθοποιός συνοδεύοντας το βίντεο στο οποίο φαίνεται να τρέχει μέσα σε ένα σούπερ μάρκετ, αγκαλιά με ένα κουτί μπύρες, παρόμοιο με αυτό που φαίνεται να κρατάει ο διάσημος πια ύποπτος τον οποίο αναζητά η αστυνομία του Μπλάκπουλ.

Στη συνέχεια ο πρωταγωνιστής από τα Φιλαράκια, δεν παραλείπει να ευχηθεί καλή επιτυχία «στους σκληρά εργαζόμενος στην αστυνομία του Μπλάκπουλ».

Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα την Τρίτη η αστυνομία αναζητώντας πληροφορίες για τη ληστεία, κοινοποιήθηκε πάνω από 60.000 φορές και έγιναν σχεδόν 90.000 σχόλια τα οποία, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, είχαν να κάνουν με τα «Φιλαράκια».