Στα καλύτερά της είναι η σεξουαλική λίμπιντο των «δεξιών» ψηφοφόρων σε σχέση με αυτήν των «αριστερών», με τις επικείμενες εθνικές εκλογές να είναι προ των πυλών, σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Από τα ευρήματα φαίνεται πως όσο πιο δεξιά βρίσκονται οι απόψεις, τόσο πιο ερωτικά βρίσκονται οι επιδόσεις, με τουλάχιστον 20% περισσότερους πολίτες να εμφανίζουν αυξημένη λίμπιντο, επειδή ίσως βλέπουν πιο αισιόδοξα τη νίκη της παράταξής τους.

Από το σύνολο των συμμετεχόντων, οι 310 (51,67%) ψήφισαν δεξιά στις ευρωεκλογές, ενώ οι 350 (58,33%) παρατήρησαν αύξηση της ερωτικής τους διάθεσης μετά το πέρας τους.

«Ο κόσμος δεν είναι παρά ο αντικατοπτρισμός των όσων συμβαίνουν στον έρωτα, έλεγε ο M. Proust και αυτό επιβεβαιώνει και η έρευνά μας. Οι δεξιοί πολίτες βλέπουν νίκη και στην πολιτική αλλά και στο κρεβάτι τους κι έτσι εξηγείται πως με σημαντική διαφορά οι επιδόσεις τους είναι πιο ψηλά από απ’ ό,τι αυτές των αριστερών», τονίζει ο Δρ Κωνσταντινίδης.

Το πάθος και ο ανταγωνισμός στον πρωτόγονο εγκέφαλο των ανθρώπων, με τον οποίο κάνουν σεξ, μεταφράζεται σε αύξηση της ντοπαμίνης, της ορμόνης της επιθυμίας άρα και των επιδόσεων στον έρωτα και στο σεξ.

«Φοβόμαστε και φεύγουμε από τον κίνδυνο ή μένουμε και αγωνιζόμαστε για να σωθούμε. Οι δεξιοί στη μάχη αυτή μοιάζει να είχαν περισσότερο ανάγκη τη νίκη από τους αριστερούς, που η μακροχρόνια σχέση με την εξουσία μετέτρεψε τον… έρωτα σε γάμο με συνοικέσιο, αφού οι αριστερές ιδέες έχουν πάντα ως βάση την έχθρα για την εξουσία ή έστω την προσπάθεια απελευθέρωσής τους από τα συντηρητικά αντανακλαστικά που κουβαλά κάθε μορφή σταθεράς και εξουσίας», αναφέρει ο Δρ Κωνσταντινίδης.

Πιο ερωτικός ο πρωθυπουργός

Στην ερώτηση ποιος είναι πιο ερωτικός, το συμπέρασμα του Δρ. Γεώργιου Παπαθανασίου χειρουργού ουρολόγου – ανδρολόγου, είναι βέβαια ο Τσίπρας (70% έναντι 30%), αλλά «γαμπρός» είναι ο Μητσοτάκης που προσφέρει ασφάλεια στο γάμο.

Δείτε τη συλλογή με τις φωτογραφίες: