Υπάρχουν κάποιες γυναικείες συνήθειες οι οποίες φαίνεται ότι ενοχλούν πολύ τους άνδρες. 

Όπως δήλωσαν άνδρες σε έρευνα που έκανε δημοφιλές κοινωνικό δικτύο για γνωριμίες, μερικά από τα πράγματα που κάνουν οι γυναίκες  τους «ξενερώνουν» τρομερά ακόμη και αν είναι άκρως ελκυστικές είναι: 

Μιλάει πολύ

Οι περισσότεροι απεφάνθησαν ότι δεν αντέχουν τις γυναίκες πολυλογούδες.

Βρίζει

Ένας στους τρεις τόνισε ότι δεν τους αρέσει καθόλου να βρίζουν οι γυναίκες καθώς έτσι θεωρούν ότι κάνουν υπερπροσπάθεια για να την προσέξουν.

Μιλάει μόνο για τα κιλά της

Η πλειοψηφία των ανδρών δεν θέλουν η γυναίκα σύντροφός τους να ενδιαφέρεται μόνο για το γυμναστήριο και τη δίαιτα που θα ακολουθήσουν για να χάσουν βάρος. Μάλιστα δεν διστάζουν να τις χαρακτηρίσουν ως βαρετές.

Βάφεται έντονα

Σύμφωνα με τις απαντήσεις τους, το 37% των ανδρών προτιμούν τα χείλη των συντρόφων τους να μην βαμμένα.  Μόνο το 8% υποστηρίζουν ότι έλκονται ερωτικά από το κόκκινο κραγιόν.

Δεν ικανοποιείται με τίποτα

Όταν οι άνδρες νιώθουν ότι η σύντροφός τους μένει ανικανοποίητη  -όχι μόνο από το σεξ- τότε απογοητεύονται και κλονίζεται η αυτοπεποίθηση που έχουν στον εαυτό τους.

Ασχολείται συνεχώς με την καθαριότητα

Είναι κουραστικό δηλώνουν οι άνδρες να βλέπει συνεχώς τη σύντροφό του να καθαρίζει συνέχεια το σπίτι και να μην απολαμβάνει την συντροφιά του.