ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/06/2018 13:07

«Σφραγίζουν» για 48 ώρες το Βαρούλκο του Λαζάρου οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ

«Σφραγίζουν» για 48 ώρες το Βαρούλκο του Λαζάρου οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ
«Σφραγίζουν» για 48 ώρες το Βαρούλκο του Λαζάρου οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ
Ανάγνωση:

«Λουκέτο» 48 ωρών επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων πριν λίγο στο γνωστό εστιατόριο «Βαρούλκο» στον Πειραιά, ιδιοκτησίας του γνωστού σεφ Λευτέρη Λαζάρου.

Η αναστολή λειτουργίας σχετίζεται με μη έκδοση παραστατικού μεγάλης αξίας, αλλά και ενδείξεις ότι ένας φορολογικός μηχανισμός δεν λειτουργούσε σωστά.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαΐου, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ διαπίστωσαν πως δεν είχε κοπεί τιμολόγιο αξίας 1.500 ευρώ, ενώ από έλεγχο που έκαναν σε μια ταμειακή μηχανή του καταστήματος διαπίστωσαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά, χωρίς οι έως τώρα πληροφορίες να προσδιορίζουν το είδος της παράβασης.

Να σημειωθεί πως το λουκέτο στο γνωστό εστιατόριο μπήκε λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσουν τα Ποσειδώνια, η μεγαλύτερη ναυτιλιακή έκθεση του κόσμου, κατά τη διάρκεια της οποίας τα εστιατόρια του Πειραιά κατακλύζονται από κόσμο.

Οι ελεγκτικές αρχές έχουν πάρει εντολές να διεξάγουν αναλυτικούς ελέγχους στο λιμάνι και πέριξ του λιμένα, οι οποίοι θα επεκταθούν στη διάρκεια της θερινής περιόδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ