Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

H Sarkk ABEE μεταμορφώνει την αγορά της μόδας με το Digital Showroom για το brand Tommy Hilfiger (pics)

Το πρωτοποριακό concept βασίζεται σε μια ψηφιακή πλατφόρμα που αλλάζει ολοκληρωτικά την παραδοσιακή εμπειρία των πωλήσεων.

H Sarkk ΑΒΕΕ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη λειτουργίας ενός καινοτόμου και πρωτοποριακού digital showroom, που βρίσκεται στην έδρα της εταιρείας στο Χαλάνδρι. Το Tommy Hilfiger digital showroom - μοναδικό στην Ελλάδα και το 7ο στον κόσμο- προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες πωλήσεων και μία πιο ελκυστική αγοραστική προσέγγιση.

Το διαδραστικό σύστημα συνδυάζει πληροφορίες, εργαλεία πωλήσεων και περιεχόμενο (content) για τα προϊόντα μέσα από μία ενιαία οθόνη αφής, η οποία συνδέεται online με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Άμστερνταμ και γίνεται update σε καθημερινή βάση. Στο επίκεντρο κάθε προϊοντικής κατηγορίας βρίσκεται ένας διαδραστικός πίνακας αφής. Οι πελάτες χονδρικής μπορούν να περιηγηθούν ψηφιακά σε κάθε κομμάτι των συλλογών Tommy Hilfiger και Tommy Jeans και να δημιουργήσουν εξατομικευμένες παραγγελίες για όλες τις κατηγορίες προϊόντων σε μια ενιαία οθόνη. Μπορούν να δουν head-to-toe looks και να μεγεθύνουν τα προϊόντα, εστιάζοντας στα μοναδικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τους. Επίσης κάνοντας κλικ στα κομμάτια των συλλογών που επιθυμούν, μπορούν να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες, όπως διαστάσεις, διαθέσιμα χρώματα, υλικά κ.α.

Μέσω του Tommy Hilfiger digital showroom η παρουσίαση των συλλογών και η διαδικασία παραγγελιών, ξεπερνά την παραδοσιακή προσέγγιση πωλήσεων. Η διαδραστική επαφή με το brand επιτρέπει τις εις βάθος συζητήσεις σχετικά με τα προτεινόμενα στιλ, ενώ οι παρουσιάσεις εξατομικεύονται ανάλογα με τα ζητούμενα κάθε πελάτη.

Το digital showroom υποστηρίζει επίσης τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Sarkk ΑΒΕΕ για βιώσιμη ανάπτυξη καθώς μειώνει την ανάγκη αγοράς δειγμάτων και εντύπων παραγγελειοληψίας ενώ περιορίζει τις οικολογικές επιπτώσεις από τις μαζικές μεταφορές αυτών των υλικών.

«Το digital showroom εισάγει στην Ελλάδα την εμπειρία πωλήσεων του μέλλοντος» δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της Sarkk ΑΒΕΕ Γιώργος Μπετχαβάς. «Με τις πρωτοποριακές πλατφόρμες που εφαρμόζουμε, μεταμορφώνουμε την εμπειρία της χονδρικής πώλησης μέσω της χρήσης της ψηφιακής τεχνολογίας. Το εγχείρημα αυτό αποτελεί ένα νέο, καινοτόμο και πρωτοποριακό σημείο αναφοράς στον κλάδο της μόδας στη χώρα μας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Το digital showroom, μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα και απλουστεύει τις διαδικασίες πωλήσεων, γεγονός που δημιουργεί μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες μας. Τόσο στην Sarkk ABEE όσο και στην Tommy Hilfiger, βρισκόμαστε σε διαρκή αναζήτηση. Αυτό που ήταν καλό μέχρι εχθές, μπορεί να μην είναι αρκετό για το αύριο. Γι’ αυτό και προετοιμάζουμε ήδη τα επόμενα βήματά μας. Επενδύουμε περεταίρω στην καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες. Εξερευνούμε νέα πεδία στον κόσμο της μόδας όπως το 3D product design, το image recognition, η επαυξημένη πραγματικότητα (augmented reality) και πολλά άλλα. Το επόμενο καινοτόμο βήμα μας στην digital εποχή, είναι το κατάστημα του μέλλοντος (store of the future). Και είμαστε πολύ κοντά στη δημιουργία του».

 H Sarkk ABEE μεταμορφώνει την αγορά της μόδας με το Digital Showroom για το brand Tommy Hilfiger (pics)
 H Sarkk ABEE μεταμορφώνει την αγορά της μόδας με το Digital Showroom για το brand Tommy Hilfiger (pics)

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Advertorials