Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Toastmasters International (www.toastmasters.org) είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που δίνει τη δυνατότητα στα Μέλη του να γίνουν πιο αποτελεσματικά στην επικοινωνία και να καλλιεργήσουν δεξιότητες ηγεσίας. Σήμερα, ο οργανισμός ξεπερνά τα 364.000 Μέλη σε περισσότερα από 16.200 ομίλους σε 145 χώρες.

Η περιοχή District 109 των Toastmasters, όπου ανήκει και η χώρα μας, αποτελείται από 101 ομίλους σε Άγιο Μαρίνο, Αυστρία, Βουλγαρία, Ελβετία, Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο, Λιχτενστάιν, Β. Μακεδονία, και στην Πόλη του Βατικανού.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου Toastmasters District 109 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά για φέτος, εφόσον οι συνθήκες δεν επέτρεψαν να γίνει στα Χανιά της Κρήτης, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Έτσι, λοιπόν, οι συμμετέχοντες απ’ όλο το κόσμο, μέλη και μη, θα «επιβιβαστούν» στην ψηφιακή πλατφόρμα πλέον για την πόλη των Χανίων, προκειμένου να παρακολουθήσουν το Συνέδριο Chania 2021-D109 Conference με το σύνθημα «Lead with Divergent Thinking” – «Join our virtual cruise all the way from Chania».

Με κύριο χαρακτηριστικό το ‘’divergent thinking”, δηλαδή τη διευρυμένη σκέψη / ευρύτητα πνεύματος που υπαγορεύει, μεταξύ άλλων, η φιλοσοφία εκπαίδευσης των Toastmasters International, επιδιώκονται μέσω του Συνεδρίου οι πιο σύγχρονες εκπαιδευτικές προσεγγίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο, για την περαιτέρω βελτίωση τόσο των επικοινωνιακών, όσο και ηγετικών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων, με κύρια βασικά στοιχεία την έμπνευση και δημιουργικότητα.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 3ήμερου Συνεδρίου, (έναρξη, μεσημέρι 14 ης , έως τη λήξη, μεσημέρι 16 ης Μαίου 2021), το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει πάνω από 25 εμπειρογνώμονες και καταξιωμένους ομιλητές, από όλο τον κόσμο .

Με μια πλήρη ευρύτητα θεμάτων, το Συνέδριο έχει διοργανωθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να επικεντρώνεται κυρίως στους σύγχρονους τομείς της Ηγεσίας (Management), Διαπροσωπικής Επικοινωνίας (Interpersonal Communication), Ανάπτυξης Επικοινωνιακών Δεξιοτήτων (Communication Skills) και Τεχνικών Δημόσιου Λόγου (Public Speaking Techniques).

Kάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να κάνει την εγγραφή του για την εντελώς δωρεάν παρακολούθηση του Συνεδρίου εδώ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA