Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Σταϊκούρας: Πιστώνονται στους λογαριασμούς ιδιοκτητών ακινήτων 182,5 εκατ. ευρώ

Πιστώνονται στους λογαριασμούς 269.461 ιδιοκτητών ακινήτων τα μισθώματα των μηνών Φεβρουαρίου και Μαρτίου

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε από τη Βουλή, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων σήμερα και ανέρχονται στα 182,5 εκατομμύρια ευρώ για 269.461 ιδιοκτήτες ακινήτων.

Σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα, συνολικά η στήριξη του κράτους στους ιδιοκτήτες ακινήτων μέχρι σήμερα για τις απώλειες που υπέστησαν λόγω κορονοϊού, ξεπερνούν τα 385 εκατομμύρια ευρώ.

Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών είχε διαβεβαιώσει για την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να ανακουφίσει επιχειρήσεις και νοικοκυριά από τις επιπτώσεις της πανδημίας, παραμένοντας παράλληλα προσηλωμένη στην υλοποίηση σημαντικών μεταρρυθμίσεων.

«Προσήλωση η οποία επιβεβαιώνεται από την προτεραιοποίηση που έχει δοθεί στην ανακούφιση των πολιτών, την αποσόβηση των κινδύνων οικονομικών κραδασμών από την κλιματική αλλαγή, αλλά και την αποκατάσταση της κανονικότητας στην οικονομική ζωή των πληττόμενων επιχειρήσεων μετά από μία έκτακτη συνθήκη και, μέσω αυτής, τη στήριξη της εθνικής οικονομίας και την εξομάλυνση της οικονομικής ζωής της χώρας», τόνισε ο κ. Σταϊκούρας. 


Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.


TAGS
#Χρήστος Σταϊκούρας