Μενού
  • Α-
  • Α+

«Το πακέτο στήριξης που έχουμε ετοιμάσει - και μάλιστα είναι τεχνικό θέμα πλέον να ανοίξει η πλατφόρμα και να γίνουν γρήγορα καταβολές - δεν είναι το μόνο πακέτο στήριξης», διευκρίνισε ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. 

«Μιλάμε για ένα πακέτο επιπλέον, το οποίο σκοπό έχει να βοηθήσει στην επανεκκίνηση των επιχειρήσεων», πρόσθεσε, μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως με βάση αυτό, μιλάμε για θέμα λίγων ημερών όσον αφορά την καταβολή του. 

Το συγκεκριμένο πακέτο, όπως ανέφερε, είναι με την διαδικασία της επιστρεπτέας προκαταβολής, από την οποία «η εστίαση έχει πάρει την μερίδα του λέοντος».

Τι ισχύει για την εστίαση στα κλειστά εμπορικά 

Σημειώνεται πως ο κύριος Σταμπουλίδης ξεκαθάρισε πως το άνοιγμα της εστίασης δεν αφορά τα κλειστά εμπορικά κέντρα και όπου αλλού υπάρχει εστίαση εντός κλειστού χώρου ( Σταθμοί ΚΤΕΛ, στοές κτλπ).

«Υπάρχει η δυνατότητα για αυτές τις επιχειρήσεις να πραγματοποιούν take away και delivery», εξήγησε σχετικά, προσθέτοντας πως μέχρι τις 14/5 θα είναι και αυτό το μέτρο σε ισχύ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA