Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αιτήσεις συμμετοχής - επιχορήγησης δικαιούχων στο δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Ψηφιακή Μέριμνα» μπορούν να υποβάλλονται από τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, έως την ημερομηνία γενικής λήξης του προγράμματος που είναι η 30ή Ιουλίου 2021.

Επισημαίνεται ότι ο δεύτερος κύκλος αφορά όλους τους δυνητικούς δικαιούχους, ακόμα και αν δεν είναι εγκεκριμένοι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ.

Παράταση συμμετοχής για προμηθευτές

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, παρατείνεται η ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής προμηθευτών στο πρόγραμμα έως και την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021. Μετά την παραπάνω καταληκτική ημερομηνία δε θα μπορούν να εντάσσονται νέοι προμηθευτές στο πρόγραμμα.

Υπενθυμίζεται πως με το voucher των 200 ευρώ, οι ωφελούμενοι μπορούν να λάβουν την αντίστοιχη επιταγή και να αγοράσουν τεχνολογικό εξοπλισμό (tablet, laptop, desktop) για τα παιδιά τους. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.digital-access.gov.gr.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA