Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επίδομα 534 ευρώ: Δηλώσεις καλλιτεχνών από σήμερα 12 Μαΐου - Άνοιξε η πλατφόρμα

Άνοιξε σήμερα, Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, η πλατφόρμα του Π.Σ. ΕΡΓΑΝΗ για να λάβουν οι καλλιτέχνες το επίδομα των 534 ευρώ, που αντιστοιχεί στην αποζημίωση ειδικού σκοπού για το Μάρτιο

Εικόνα από την ανακαινισμένη αίθουσα «Τσίλλερ» του Εθνικού Θεάτρου (πηγή: Eurokinissi)
Εικόνα από την ανακαινισμένη αίθουσα «Τσίλλερ» του Εθνικού Θεάτρου (πηγή: Eurokinissi)

Από σήμερα 12 Μαΐου και έως τις 19 Μαΐου 2021, οι επαγγελματίες της τέχνης και του πολιτισμού, που είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Καλλιτεχνών (στην πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), μπορούν να υποβάλουν μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις στο https://supportemployees.services.gov.gr για την αποζημίωση ειδικού σκοπού (επίδομα των 534 ευρώ) για το μήνα Μάρτιο 2021.

Ταυτόχρονα, όπως σημειώνεται από το υπουργείο Πολιτισμού, προωθείται προς υπογραφή η Κοινή Υπουργική Απόφαση για την παράταση της χορήγησης της αποζημίωσης ειδικού σκοπού για τους καλλιτέχνες και για τον μήνα Απρίλιο.

Δηλώσεις μπορούν να υποβάλλουν όσοι είχαν εγγραφεί έως και την 10/1/2021

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, μονομερείς δηλώσεις μπορούν να υποβάλουν κατά το προαναφερθέν διάστημα όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι έως και την 10/1/2021, στο Μητρώο Καλλιτεχνών στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr, στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.  

Όσον αφορά στο άνοιγμα της πλατφόρμας για τον Απρίλιο θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Επίδομα #Εργάνη #πλατφόρμα