Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστολή με αιτήματα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών. «Με δεδομένη την επαναλειτουργία της αγοράς σε καθεστώς χαμηλών τζίρων και τη διαπίστωση ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος ακόμα για να επανέλθει στους ρυθμούς του 2019 και να βελτιωθούν οι δείκτες ρευστότητας», όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών κατέθεσε επιστολή στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης με αίτημα να συνεχιστεί το μέτρο της υποχρεωτικής μείωσης των ενοικίων και της στοχευμένης στήριξης του λιανεμπορίου με τη δημιουργία ενός ειδικού προγράμματος ΕΣΠΑ, ακολουθώντας το παράδειγμα του κλάδου της εστίασης.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, για να καλυφθεί «το βουνό των υποχρεώσεων» που μεταφέρθηκαν από την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού στο εγγύς μέλλον, είναι απαραίτητο οι επιχειρήσεις να λειτουργήσουν έως το τέλος του έτους με μειωμένες δαπάνες και να έχουν τη δυνατότητα μιας γενναίας ρύθμισης των συνολικών οφειλών τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA