Μενού
  • Α-
  • Α+

Ομόφωνα αποδεκτή έκανε την παραίτηση του Παναγιώτη Λασκαρίδη το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Εξέφρασε επίσης την έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία του για το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Διαβάστε ακόμη: Σταϊκούρας για Γέφυρα 2: Τέλος Ιουνίου η 1η δόση για όσους υπέβαλαν αίτηση μέχρι 31 Μαΐου

Η ανακοίνωση της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, σε καθολική σύνθεση, έκρινε ομόφωνα αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη από μέλος του, καθώς και ευρύτερα από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών, απορρίπτοντας ολοσχερώς τους ανυπόστατους και προκλητικούς ισχυρισμούς του.

Εξέφρασε επίσης την έντονη απογοήτευση και αποδοκιμασία του για το γεγονός ότι αρνείται να παραδεχθεί πως η παραίτησή του οφείλεται προδήλως στην πρωτοφανή κατάσταση που ο ίδιος προκάλεσε με τις δηλώσεις του που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Επιπροσθέτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΕ επικρότησε ομόφωνα τους χειρισμούς του ατυχούς αυτού θέματος από τον Πρόεδρο και το Προεδρείο, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μία φορά την απόλυτη στήριξη και αμέριστη συμπαράσταση σε αυτούς, και καταλήγοντας ότι η ΕΕΕ παραμένει ενωμένη στη συνέχιση του έργου της, κοντά στην Πολιτεία και την κοινωνία.

Νωρίτερα, ο Παναγιώτης Λασκαρίδης απέστειλε επιστολή προς την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών προκειμένου να παραιτηθεί. Η επιστολή ήρθε περίπου δύο εβδομάδες μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του στο πλαίσιο τηλεοπτικής συνέντευξης, στην οποία ο εφοπλιστής εμφανίστηκε να μιλά με ιδιαίτερα απαξιωτικό τόνο και λεξιλόγιο για τις σχέσεις της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας με την ελληνική κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό. 

Η επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Λασκαρίδη

«Θα ήθελα με αυτή την επιστολή να σας γνωστοποιήσω την παραίτησή μου από το συμβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και την ίδια την Ένωση. Παραιτούμαι γιατί δεν πρόκειται με την παρουσία μου να ευλογήσω τη συνεχιζόμενη προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα που έχουν αναλάβει ορισμένοι μέσα από την Ένωση, μαζί με διάφορα media εγνωσμένης "αξιοπιστίας".

Στους μεν συναδέλφους μου, τουλάχιστον σε όλους εκείνους που δεν συμμετέχουν σε αυτή τη φαρσοκωμωδία, απολογούμαι ειλικρινώς εάν τους προκάλεσα την οποιαδήποτε δυσφορία και αγανάκτηση, όπως τους αρμόζει από έναν συνάδελφο που άθελά του, με τον αθυρόστομο λόγο του (που όμως βάναυσα κακοποιήθηκε από "δημοσιογράφους") τους στενοχώρησε και τους προσέβαλε – όπως άλλωστε έκανα ήδη από την πρώτη μέρα και στον Κύριο Πρωθυπουργό και στον Κύριο Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας.

Δεν θα απολογηθώ όμως σε κανέναν άλλον, που με αφορμή αυτή την ελεεινή δημοσιογραφία, θεώρησε σκόπιμο να τη χρησιμοποιήσει για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA