Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

ΕΦΚΑ: 3 χρόνια περιμένει πολίτης να του μετρήσουν ένσημα για να βγει στη σύνταξη

Τι καταγγέλλει ο πολίτης για τον ΕΦΚΑ Κυψέλης - «Έχω δώσει τα ένσημά μου στον ΕΦΚΑ Κυψέλης εδώ και τρία χρόνια, έχω θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης», λέει αλλά δεν μπορεί να βρει κανέναν στο τηλέφωνο για να εξυπηρετηθεί

ΕΦΚΑ (Πηγή: Eurokinissi)
ΕΦΚΑ (Πηγή: Eurokinissi)

Νέα καταγγελία για τον ΕΦΚΑ έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς πολίτης περιμένει τρία χρόνια τώρα να του μετρήσουν τα ένσημα για να βγει στη σύνταξη. Οπως κατήγγειλε ο πολίτης στο MEGA, εδώ και τρία χρόνια περιμένει από τον ΕΦΚΑ να του μετρήσουν τα ένσημα που έχει για να μπορέσει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για να βγει στη σύνταξη αλλά δεν βρίσκει κανέναν στο τηλέφωνο και όταν πηγαίνει στον ΕΦΚΑ του ζητούν να κλείσει ραντεβού τηλεφωνικά.

Διαβάστε ακόμη: ΟΑΕΔ: Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις 1.000 νέων θέσεων εργασίας

«Έχω δώσει τα ένσημά μου στον ΕΦΚΑ Κυψέλης εδώ και τρία χρόνια, έχω θεμελιώσει δικαίωμα συνταξιοδότησης το 2013. Έχω 44 χρόνια εργασιακού βίου εκ των οποίων το 95% ήταν στα βαρέα και ανθυγιεινά. Περιμένω εδώ και τρία χρόνια να μου δώσουν την απάντησή τους εγγράφως για να μπορέσω να προχωρήσω στη διαδικασία της σύνταξης», αναφέρει χαρακτηριστικά. Και προσθέτει: «Παίρνω τηλέφωνο δεν απαντάει ποτέ κανείς. Είχα πάει από τον ΕΦΚΑ, μου είπαν να κλείσω ραντεβού. Εγώ συνεχίζω και εργάζομαι. Δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω με κανέναν».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΕΦΚΑ #συντάξεις #ένσημα #εργαζόμενοι #συνταξιοδότηση