Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κοινωνικός Τουρισμός 2021: Πότε βγαίνουν οι πίνακες με τα οριστικά αποτελέσματα

Πότε θα ανακοινωθούν τα οριστικά αποτελέσματα για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός 2021» - Tα αποτελέσματα αφορούν 300.000 δικαιούχους

Κοινωνικός Τουρισμός 2021 (Πηγή: Eurokinissi)
Κοινωνικός Τουρισμός 2021 (Πηγή: Eurokinissi)

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το πρόγραμμα «Κοινωνικός Τουρισμός 2021», καθώς τα οριστικά αποτελέσματα πρέπει να ανακοινωθούν μέχρι την 1η Αυγούστου, όπου ξεκινούν οι διακοπές των δικαιούχων.

Έτσι, πληροφορίες αναφέρουν πως τα οριστικά αποτελέσματα που αφορούν 300.000 δικαιούχους στον κοινωνικό τουρισμό, θα έχουν αναρτηθεί μέχρι το τέλος του μήνα.

Μέχρι στιγμής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ έχουν αναρτηθεί τα προσωρινά αποτελέσματα για τους δικαιούχους, ωφελούμενους και παρόχους των τουριστικών καταλυμάτων, αναρτήθηκαν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ.

Σημειώνεται, πως δικαιούχοι και πάροχοι που κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2021 έχουν δικαίωμα να υποβάλουν μία και μόνο ένσταση κατά των αποτελεσμάτων από την Πέμπτη, 15 Ιουλίου και ώρα 08:00 μέχρι και το Σάββατο, 17 Ιουλίου και ώρα 23:59.

Συγκεκριμένα, η ένταση υποβάλλεται μόνο ηλεκτρονικά -σε αντίθετη περίπτωση δεν εξετάζεται- με τους κωδικούς του TAXISnet ή τους κωδικούς ΟΑΕΔ, μέσω της διαδικτυακής πύλης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση: http://www.oaed.gr/e-yperesies

Κοινωνικός Τουρισμός: Πώς γίνεται η ένσταση

Οι δικαιούχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν:

α) Να έχουν πρώτα ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.

β) Να αναφέρουν το λόγο της ένστασης (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί).

γ) Να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της δημόσιας πρόσκλησης.

Επίσης, οι πάροχοι που καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση οφείλουν να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS
#Κοινωνικός Τουρισμός #ΟΑΕΔ #δικαιούχοι #διακοπές