Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φυσικό Αέριο: Έκπτωση 15% σε όλους τους οικιακούς καταναλωτές

η εταιρία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας προχωρά στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο

(Πηγή: pixabay.com)
(Πηγή: pixabay.com)

Πράξη γίνεται η προαναγγελία για περεταίρω έκπτωση στους καταναλωτές φυσικού αερίου. Συγκεκριμένα η εταιρία Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας προχωρά στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο.

Διαβάστε ακόμη: Επίδομα θέρμανσης: Αύξηση έως 68%, διπλασιάζεται το επίδομα ρεύματος - Οι δικαιούχοι

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας σε συνέχεια των ανακοινώσεων της κυβέρνησης για τα μέτρα προστασίας των πολιτών από τις διεθνείς ανατιμήσεις στον τομέα της ενέργειας, και με την υποστήριξη της ΔΕΠΑ Εμπορίας, της οποίας αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία, ανακοινώνει ότι προχωρά άμεσα στην απορρόφηση κατ’ ελάχιστον του 15% του κόστους προμήθειας στο φυσικό αέριο.

Οι οικιακοί καταναλωτές θα προμηθεύονται πλέον το φυσικό αέριο, τουλάχιστον 15% φθηνότερα. Η εταιρεία θα αποδώσει την έκπτωση αυτή στο σύνολο των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών της.

Με αυτόν τον τρόπο και χάρη στη σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΠΑ Εμπορίας, το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ο ιστορικότερος πάροχος ενέργειας της χώρας, παραμένει πιστό στο όραμά του να λειτουργεί με υπευθυνότητα και διαφάνεια προς όφελος των κατανωλωτών».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#εκπτώσεις #φυσικό αέριο #καταναλωτές #Μέτρα #αυξήσεις #ανατιμήσεις

Best of Internet