Μενού
  • Α-
  • Α+

Μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει στο Taxisnet για τα τέλη κυκλοφορίας για το έτος 2022 των οχημάτων δημόσιας και ιδιωτικής χρήσης. Τυχεροί την φετινή χρονιά είναι οι ιδιοκτήτες οχημάτων τα οποία ταξινομήθηκαν μετά την 1 Ιανουαρίου 2021, επειδή οι εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα είναι κάτω από 122 γραμμάτια ανά χιλιόμετρο και έτσι τα τέλη θα είναι μηδενικά. 

Διαβάστε ακόμη: Τέλη κυκλοφορίας 2022: Ποιοι είναι φέτος οι «τυχεροί» - Πότε θα αναρτηθούν στο Taxisnet

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», για τα επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούμενα για πρώτη φορά σε κράτος μέλος της ΕΕ/ΕΟΧ από την 1η Ιανουαρίου 2021 και εφεξής θα υπολογίζονται με βάση τις τιμές εκπομπών CO2 ανά χιλιόμετρο σύμφωνα με την Παγκοσμίως Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμής Ελαφρών Οχημάτων (WLTP) όπως αναγράφονται στη άδεια του οχήματος. Οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες οχημάτων αναμένεται να πληρώσουν τα ίδια τέλη κυκλοφορίας με την προηγούμενη χρονιά. Όσοι δεν επιθυμούν να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να καταθέσουν πινακίδες ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής πλατφόρμας της ΑΑΔΕ.

Τέλη Κυκλοφορίας για ΙΧ με άδεια κυκλοφορίας από 1/01/2021

Τέλη Κυκλοφορίας για ΙΧ με άδεια κυκλοφορίας από 1/11/2010 έως 31/12/2020

Τέλη Κυκλοφορίας για ΙΧ με άδεια κυκλοφορίας έως 30/10/2010

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA