Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα κατάρτισης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που αφορά την παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 3.500 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

Το πρόγραμμα αφορά 200 ώρες κατάρτισης. Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 € μικτά/ ώρα παρακολούθησης), συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων.  Η συνολική αξία του Εκπαιδευτικού Επιδόματος είναι: 200 ώρες κατάρτισης x 5,00 € = 1000,00 €.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή των εργαζομένων, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της οικονομίας εν γένει.

  • Για αιτήσεις πατήστε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά  την αίτησή τους από Δευτέρα  1 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 πμ μέχρι την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 μμ.

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι τα ακόλουθα:

  1. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Social media Marketing
  2. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce)
  3. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουριστικό Τομέα
  4. Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  5. Οικονομικός Αναλυτής
  6. Στέλεχος διοίκησης και διαχείρισης έργου
  7. Στέλεχος Εφοδιαστικής Αλυσίδα
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA