ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
02/11/2021 08:51

Εκπαιδευτικό επίδομα: 3.500 θέσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης με αμοιβή 1.000 ευρώ

Αντίστροφη μέτρηση για το πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 3.500 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων - Ξεκίνησαν οι αιτήσεις

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Εκπαιδευτικό επίδομα: 3.500 θέσεις σε πρόγραμμα κατάρτισης με αμοιβή 1.000 ευρώ
(Πηγή: pixabay.com)
Ανάγνωση:

Ανοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις στο πρόγραμμα κατάρτισης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, που αφορά την παροχή υπηρεσιών εξατομικευμένης συμβουλευτικής, εκπαίδευσης και πιστοποίησης 3.500 εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα όλων των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας, για την απόκτηση νέων γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

Το πρόγραμμα αφορά 200 ώρες κατάρτισης. Το εκπαιδευτικό επίδομα για κάθε ώρα θεωρητικής κατάρτισης ανέρχεται στο ποσό των πέντε ευρώ (5,00 € μικτά/ ώρα παρακολούθησης), συμπεριλαμβανομένων όλων των νόμιμων κρατήσεων. Η συνολική αξία του Εκπαιδευτικού Επιδόματος είναι: 200 ώρες κατάρτισης x 5,00 € = 1000,00 €.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχύσουν ουσιωδώς τη δυνατότητα για την απασχόλησή των εργαζομένων, την προοπτική βελτίωσης των όρων απασχόλησής τους και την επαγγελματική τους κινητικότητα για την εξασφάλιση των προσφορότερων εργασιακών όρων και την προσαρμογή τους στις διαρθρωτικές αλλαγές του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και της οικονομίας εν γένει.

  • Για αιτήσεις πατήστε εδώ

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους από Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 12:00 πμ μέχρι την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 9.00 μμ.

Τα αντικείμενα κατάρτισης είναι τα ακόλουθα:

  1. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικής προώθησης εταιρικής παρουσίας – Social media Marketing
  2. Ειδικός συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου (e-Commerce)
  3. Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουριστικό Τομέα
  4. Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων
  5. Οικονομικός Αναλυτής
  6. Στέλεχος διοίκησης και διαχείρισης έργου
  7. Στέλεχος Εφοδιαστικής Αλυσίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ