Μενού
  • Α-
  • Α+

Εγκρίθηκε από τον ΟΠΕΚΑ η χορήγηση εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης, ύψους 6.000 ευρώ, σε άτομα που τραυματίστηκαν από τις φωτιές του περασμένου Ιουλίου και Αυγούστου. Η ενίσχυση είναι σε συνέχεια των μέτρων ενίσχυσης των πληγέντων από τις πυρκαγιές. 

Η εφάπαξ οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε δικαιούχους που μετά τον τραυματισμό νοσηλεύτηκαν για χρονικό διάστημα τουλάχιστον 48ωρών, συνεχόμενα ή διακοπτόμενα, ή εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε νοσοκομεία.

Για τη χορήγηση της συγκεκριμένης οικονομικής ενίσχυσης απαιτείται η υποβολή αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης από τον ενδιαφερόμενο ή από τον νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπό του στην Κεντρική Υπηρεσία του ΟΠΕΚΑ ή στις κατά τόπον αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΟΠΕΚΑ.

Η οικονομική ενίσχυση καταβάλλεται στους δικαιούχους εφάπαξ με πίστωση στον δηλωθέντα λογαριασμό του δικαιούχου, την τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα που έπεται του μήνα, κατά τον οποίο εκδόθηκε η εγκριτική απόφαση για τη χορήγηση της οικονομικής ενίσχυσης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA