ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
19/11/2021 07:41

ΟΑΕΔ - Ημέρα Καριέρας: Το Σάββατο η εκδήλωση για τους ανέργους - Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν και οι ζητούμενες ειδικότητες

Το Σάββατο 20 Νοεμβρίου διοργανώνεται η δεύτερη φετινή «Ημέρα Καριέρας» από τον ΟΑΕΔ με τη συμμετοχή 61 επιχειρήσεων με 2.000 και πλέον θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων για άνεργους

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
ΟΑΕΔ - Ημέρα Καριέρας: Το Σάββατο η εκδήλωση για τους ανέργους - Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν και οι ζητούμενες ειδικότητες
Ευκαιρίες για όσους ψάχνουν νέα εργασία (Πηγή: Pixabay)
Ανάγνωση:

Αύριο Σάββατο 20 Νοεμβρίου διοργανώνεται η δεύτερη φετινή «Ημέρα Καριέρας» από τον ΟΑΕΔ που δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό. Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 10:00 το πρωί και θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental.

Αναμένεται να συμμετάσχουν 61 επιχειρήσεις με 2.000 και πλέον θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης. Οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στους κλάδους βιομηχανίας τροφίμων, μεταφορών-logistics, πληροφορικής, παροχής ιατρικών & νοσηλευτικών υπηρεσιών, τηλεπικοινωνιών, παροχής υπηρεσιών φύλαξης, τεχνικών/κατασκευών, διαφήμισης κ.α.

Οι συναντήσεις με στελέχη των εταιρειών θα γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ελεύθερη είσοδο και χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού. Επίσης, εργασιακοί σύμβουλοι και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) του ΟΑΕΔ, θα παρέχουν στους ενδιαφερόμενους πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα του Οργανισμού.

Η είσοδος είναι δωρεάν, με απαραίτητη προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού COVID-19 ή πιστοποιητικού νόσησης του τελευταίου εξαμήνου. Η προσέλευση θα γίνει με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται να βρίσκονται σε κλειστούς χώρους.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] αναγράφοντας στο θέμα την ειδικότητα και την περιοχή κατοικίας τους, ώστε οι εργασιακοί σύμβουλοι να επικοινωνήσουν μαζί τους για την προώθηση του βιογραφικού.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην «Ημέρα Καριέρας ΟΑΕΔ» και οι ζητούμενες ειδικότητες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΟΑΕΔ ΑΝΕΡΓΟΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ