Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Φορολοταρία Οκτωβρίου - ΑΑΔΕ: Έγινε η κλήρωση - Ποιοι λαχνoί κερδίζουν τα 1.000 ευρώ

Δείτε αν είστε ανάμεσα στους χίλιους τυχερούς που κερδίζουν τα 1.000 ευρώ μετά την 58η Δημόσια Κλήρωση της φορολοταρίας από την ΑΑΔΕ - Ακατάσχετα και αφορολόγητα τα χρήματα

Πηγή: Pixabay
Πηγή: Pixabay

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, η 58η Δημόσια Κλήρωση της φορολοταρίας από την ΑΑΔΕ με τα οποία μοιράζει σε χίλιους τυχερούς από 1.000 ευρώ. Η συμμετοχή στην κλήρωση γίνεται με βάση της συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι μέσω καρτών ή άλλων ηλεκτρονικών συναλλαγών. Στη σημερινή κλήρωση συμμετείχαν οι λαχνοί από τις συναλλαγές που έγιναν τον Οκτώβριο του 2021.

Διαβάστε ακόμη: Φορολοταρία: Τα Χριστούγεννα έρχεται «σούπερ» κλήρωση 2 εκατ. ευρώ!

  • Δείτε εδώ τους λαχνούς που κερδίζουν
  • Ενημερωθείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς από το aade.gr

Τα 1.000 ευρώ του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα και αφορολόγητα. Επίσης δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Πώς γίνεται η πληρωμή

  • Η πληρωμή του χρηματικού επάθλου από την φορολοταρία στους 1.000 τυχερούς θα γίνεται μέσω τράπεζας.
  • Η φορολοταρία Ιουνίου, που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), κλήρωσε 1.000 τυχερούς που κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο κάθε ένας.
  • Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπορείτε να μπείτε σε αυτήν την ηλεκτρονική διεύθυνση.
  • Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα επιλέγετε είσοδος στην εφαρμογή και συμπληρώνετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό στο TAXISnet.
  • Στο πεδίο Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί, πατάτε στο πεδίο Εκτύπωση και σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου θα φανεί αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Φορολοταρία #ΑΑΔΕ

Best of Internet