Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνεχίζεται η διαδικασία της καταβολής των συντάξεων Δεκεμβρίου και σήμερα Πέμπτη 25 Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να πληρωθούν οι συνταξιούχοι που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ - ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ. Συγκεκριμένα θα λάβουν χρήματα οι 1.089.685 δικαιούχοι που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9. Συνολικά το ποσό για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις της ημέρας ανέρχεται στα 518,3 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε ακόμη: Ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα: Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Η διαδικασία θα συνεχιστεί και αύριο Παρασκευή όταν και θα καταβληθεί από τον e-ΕΦΚΑ ποσό 462,3 εκατ. ευρώ σε 836.158 δικαιούχους για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ.

Η διαδικασία καταβολής των συντάξεων Δεκεμβρίου θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, με την καταβολή 540,2 εκατ. ευρώ σε 910.317 δικαιούχους για κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Θα καταβληθούν επίσης 18,8 εκατ. ευρώ σε 560 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

Τέλος, 25.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 30 δικαιούχους για κληρονομικές παροχές επικουρικής σύνταξης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA