Οικονομία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Επίδομα παιδιού: Ως το Σάββατο 15 Ιανουαρίου ανοικτή η πλατφόρμα Α21 - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Μέχρι και αύριο Σάββατο, 15 Ιανουαρίου, θα παραμείνει ανοικτή η πλατφόρμα Α21 για αιτήσεις από τους δικαιούχους για Επίδομα Παιδιού έτους 2021 - Ποιοι πρέπει να επανυποβάλλουν την αίτηση πριν κλείσει η πλατφόρμα

Πηγή: Pexels
Πηγή: Pexels

Το Σάββτο, 15 Ιανουαρίου, θα κλείσει η πλατφόρμα Α21 καθώς ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους δικαιούχους για Επίδομα Παιδιού έτους 2021. Μετά τις 15/01/2022 δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2021. Ακολούθως, αναμένεται να ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα που αφορά την επιδότηση του 2022.

Διαβάστε ακόμη: Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένονται οι επόμενες πληρωμές στους δικαιούχους

Με βάση τις διευκρινίσεις του ΟΠΕΚΑ, για να χορηγηθεί το επίδομα, η αίτηση θα πρέπει να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση η οποία έχει αποθηκευθεί προσωρινά θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Αν κάποιοι πολίτες, ενδεχομένως εκ παραδρομής προέβησαν σε ακύρωση ήδη εγκεκριμένης αίτησής τους για το έτος 2021 θα πρέπει να την επανυποβάλλουν.

Οι δικαιούχοι του επιδόματος παιδιού μπορούν να υποβάλουν την αίτηση Α21 (στον σύνδεσμο https://www.idika.gr/epidomapaidiou) μέχρι 15 Ιανουαρίου 2022. Μετά τις 15/01/2022 η ηλεκτρονική πλατφόρμα για την υποβολή αίτησης Α21 θα κλείσει οριστικά και δεν θα είναι πλέον δυνατή η υποβολή αίτησης για το έτος 2021.

Πώς υπολογίζεται

  • με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020
  • και με την τελευταία εκκαθαριστική φορολογική δήλωση.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#ΟΠΕΚΑ #επίδομα παιδιού #δικαιούχοι

Best of Internet