ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
01/02/2022 07:59

Επίδομα θέρμανσης - Εξοικονομώ: Ποια προγράμματα παίρνουν παράταση μέσα στον Φεβρουάριο

Νέες παρατάσεις τον Φεβρουάριο se προγράμματα και ρυθμίσεις οφειλών προς εξυπηρέτηση των πολιτών - Τα δεδομένα για τον φόρο εισοδήματος που προκύπτει από τα αναδρομικά των προηγούμενων ετών των συνταξιούχων

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Επίδομα θέρμανσης - Εξοικονομώ: Ποια προγράμματα παίρνουν παράταση μέσα στον Φεβρουάριο
Χρήματα (πηγή: Eurokinissi)
Ανάγνωση:

Παράταση έχουν λάβει μία σειρά από προγράμματα και επιδοτήσεις και επιδόματα, αλλά και ρυθμίσεις οφειλών ώστε να υπάρχει περισσότερος χρόνος και να εξυπηρετηθούν οι πολίτες. Ανάμεσά τους βρίσκονται οι αιτήσεις για το επίδομα θέρμανσης, αλλά και εκείνες για το νέο «Εξοικονομώ».

Διαβάστε ακόμη: Συντάξεις Φεβρουαρίου: Αύριο το απόγευμα η καταβολή προκαταβολών από τον ΕΦΚΑ

Συγκεκριμένα σε ό,τι έχει να κάνει με το επίδομα θέρμανσης, η πλατφόρμα «myΘέρμανση» μένει ανοιχτή για νέες δηλώσεις για το επίδομα θέρμανσης έως τις 15 Φεβρουαρίου. Την ίδια στιγμή οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ» παρατείνονται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου, με την επιδότηση να φτάνει από 40% έως 75%.

Video Loading...

Οι αιτήσεις για ρύθμιση οφειλών σε 36 έως 72 δόσεις σε ΑΑΔΕ & ΕΦΚΑ είναι έως 28 Φεβρουαρίου. Όσοι έχουν υποβάλει δηλώσεις γονικής παροχής, δωρεάς και μεταβίβασης ακινήτων έως 31/12/2021 έχουν την δυνατότητα να συντάξουν τα συμβόλαια με τις παλιές αντικειμενικές έως 31 Μαρτίου 2022.

Παράταση μέχρι 31 Μαρτίου πήρε η μεταβίβαση ακινήτων μέσω μηχανικού και χωρίς την υποχρέωση σύνταξης Ηλεκτρονικής Ταυτότητας Κτιρίου. Τέλος, σε 48 δόσεις θα μπορούν οι συνταξιούχοι να αποπληρώνουν τον φόρο εισοδήματος που προκύπτει από τα αναδρομικά των προηγούμενων ετών. Η εφάπαξ πληρωμή του φόρου παίρνει παράταση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ